Razer Deathadder Chroma – Call of Duty Black Ops III edition

Δοκιμάζουμε το νέο mouse της Razer.


Στην προσπάθειά της να ικανοποιήσει όλο και περισσότερους gamers κατά την ενασχόληση τους με το PC Gaming, η Razer δημιούργησε μια ακόμα σειρά από αγαπημένα προϊόντα στα χρώματα κάποιου μεγάλου τίτλου που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Ο λόγος για τα Razer Deathadder Chroma Call of Duty Black Ops III Edition και Razer Goliathus Call of Duty Black Ops III Edition. Το πρώτο πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα ποντίκια της Razer, με εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά, ενώ το δεύτερο αποτελεί τη πρόταση της εταιρίας σε όσους αναζητούν ένα mousepad μεσαίου μεγέθους.

Το Razer Deathadder Chroma B.O. III edition χαρακτηρίζεται από τον εργονομικό του σχεδιασμό, τον οπτικό αισθητήρα των 10,000dpi, 1000Hz Ultrapolling, 5 πλήρως προγραμματιζόμενα πλήκτρα μέσω του Razer Synapse, επιχρυσωμένη άκρη USB για όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες και φωτιζόμενα μέρη που δέχονται 16 εκατομμύρια χρώματα. Οι διαφορές του Deathadder Chroma B.O. III edition με αυτές του απλού Deathadder Chroma βρίσκονται στον αισθητικό τομέα, αφού το πρώτο διαθέτει το λογότυπο του παιχνιδιού στα φωτιζόμενα μέρη, μιας και το Deathadder Chroma B.O. III edition φωτίζεται μόνο στη “ροδέλα” -σε αντίθεση με το απλό Deathadder Chroma, που διαθέτει ένα ακόμα φωτιζόμενο μέρος στο σημείο που ακουμπάει η παλάμη, στο σχήμα του λογοτύπου της Razer.

Τέλος, στην περίπτωση του Goliathus Speed B.O. III edition, αυτό διαθέτει υφασμάτινο επάνω μέρος, με το εικαστικό του Call Of Duty Black Ops III σε πορτοκαλί χρώμα, ενώ στο κάτω μέρος του έχει τοποθετηθεί ειδική ελαστική μεβμράνη ούτως ώστε να αποφευχθεί κάποιο πιθανό γλίστρημα του στην επιφάνεια που τοποθετείται.

Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δύο αυτά προϊόντα, δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Exit mobile version