Νέα καθυστέρηση για το Mighty No.9

Η τρίτη κατά σειρά…


 

 Στο τελευταίο update του αναμενόμενου platformer Mighty No.9, το οποίο επιμελείται ο δημιουργός του Mega Man, Keiji Inafune και χρηματοδοτείται από το Kickstarter, υπήρχε μια μάλλον δυσάρεστη έκπληξη γα τους φίλους του τίτλου, καθώς ο δημιουργός ανακοίνωσε πως θα υπάρξει ακόμα μια καθυστέρηση στην κυκλοφορία του.

“Δυστυχώς, έχουμε να ανακοινώσουμε κάτι το οποίο μάλλον θα σας απογοητεύσει όλους” δήλωσε σχετικά στο κείμενο που ανάρτησε στην σελίδα του παιχνιδιού στο Kickstarter. “Για αυτήν την τρίτη καθυστέρηση του παιχνιδιού δεν έχουμε καμία δικαιολογία που απογοητεύουμε τους οπαδούς και όσους στήριξαν οικονομικά την ανάπτυξή του. Θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτήν την ευκαιρία και να εκφράσουμε την πιο ειλικρινή μας συγγνώμη προς όλους που ανυπομονούσαν για αυτήν την κυκλοφορία.”

 Σύμφωνα με τον Inafune, η καθυστέρηση της κυκλοφορίας οφείλεται στον εντοπισμό bugs και προβλημάτων που αφορούν στο online matchmaking και γενικότερα στο δικτυακό και multiplayer κομμάτι του τίτλου. Το γεγονός ότι κάθε πλατφόρμα απαιτεί τους δικούς της χειρισμούς για την επιδιόρθωση των όποιων ζητημάτων και το ότι η μηχανή ανάπτυξης δεν αναβαθμίζεται πλέον, που σημαίνει ότι απαιτείται επαναπρογραμματισμός του κώδικα από τους developers, ήταν ο καταλυτικός παράγοντας αυτής της καθυστέρησης.

 “Εργαζόμαστε σκληρά με τους συνεργάτες μας για να επιλύσουμε όλα τα προβλήματα της δικτυακής φύσεως και σε ό,τι αφορά στην μεταφορά σε άλλες πλατφόρμες, έτσι ώστε να μπορούμε να κυκλοφορήσουμε το Mighty No. 9 σε όσες περισσότερες πλατφόρμες γίνεται” πρόσθεσε χαρακτηριστικά. “Ωστόσο, τα προβλήματα που προέκυψαν στα netwok modes του παιχνιδιού ήταν πολύ πιο σοβαρά απ’ όσο φανταζόμασταν και έτσι καθίσταται σαφές το γεγονός της αναβολής της κυκλοφορίας του παιχνιδιού, που είχε οριστεί για την 9η Φεβρουαρίου. Εργαστήκαμε σκληρά μέχρι και την τελευταία στιγμή για να επιλύσουμε όλα αυτά τα προβλήματα και να κυκλοφορήσουμε τον τίτλο την ημερομηνία που είχαμε ορίσει, αλλά ξεκάθαρα πλέον δεν είχαμε τον χρόνο για να λύσουμε όλα αυτά τα προβλήματα και να είμαστε έτοιμοι για μια επιτυχή κυκλοφορία.”

 “Όλο αυτό ήταν αποτέλεσμα των δικών μας, λανθασμένων υπολογισμών, με αποτέλεσμα οι φαν που αναμένουν την κυκλοφορία του Mighty No. 9 έχουν αναγκαστεί να περιμένουν πάνω από μισό χρόνο απ’ότι περιμέναμε και γι’αυτό ζητούμε ταπεινά συγγνώμη. Δράττομαι της ευκαιρίας να ζητήσω συγγνώμη, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και εκ μέρους της ομάδας ανάπτυξης.”

 Αυτή τη φορά, το νέο παράθυρο κυκλοφορίας του παιχνιδιού μεταφέρεται για την άνοιξη του 2016.

Exit mobile version