Και στο Xbox One το The Town of Light

Έρχεται αργότερα μέσα στο έτος.


Αν και το τελευταίο διάστημα το κοινό έχει απασχοληθεί αρκετά με ανακοινώσεις για κυκλοφορία αποκλειστικών τίτλων του Xbox One στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φαίνεται ότι ισχύει και το αντίστροφο, καθώς ο επερχόμενος τίτλος The Town of Light, που θα κυκλοφορήσει σύντομα σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, θα κυκλοφορήσει και για Xbox One.

To The Town of Light είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ, το οποίο αφηγείται την ιστορία της 16χρονης Renee, η οποία προσπαθεί να αποδεχθεί όλα όσα συμβαίνουν σε μια μονάδα ψυχιατρικής παρακολούθησης το 1930, ενώ παράλληλα ακολουθεί στενά τη δυσνόητη και μπερδεμένη θεώρησή της για τον κόσμο που την περιβάλλει. Επιπλέον, οι επιλογές που καλούνται να κάνουν οι παίκτες θα επηρεάζουν δραματικά την εξέλιξη της ιστορίας, σύμφωνα πάντα με την LKA – το στούντιο ανάπτυξης του τίτλου – προσφέροντας, έτσι, μια διαφορετική εμπειρία σε κάθε παίκτη.

Το The Town of Light πρόκειται να γίνει διαθέσιμο μέσω Steam στις 26 Φεβρουαρίου, ενώ αναμένονται ανακοινώσεις και για την ημερομηνία διάθεσης του τίτλου στους κατόχους της οικιακής κονσόλας της Microsoft. Τέλος, ακολουθεί και gameplay video για το παιχνίδι, για όσους ενδιαφέρονται να πάρουν μια πρώτη γεύση από τον τίτλο της LKA.

Exit mobile version