Cine-TV: Daredevil Season 1

Συζήτηση για την επιτυχημένη σειρά με τον “διάβολο του Hell’s Kitchen”.


Είναι εύκολο για το κάθε άτομο, το οποίο ασχολείται με το τηλεοπτικό σκηνικό -και δη με αμερικάνικες παραγωγές- να παρατηρήσει πως ολοένα και περισσότερες σειρές, με πρωταγωνιστές δημοφιλείς ήρωες από comics, προστίθενται στις επιλογές των θεατών τα τελευταία χρόνια. Κάποιες από αυτές κρίνονται αξιόλογες, κάποιες άλλες ίσως κινούνται σε μέτρια επίπεδα ποιότητας, ενώ ο καθένας κρίνει διαφορετικά την κάθε σειρά, τα… production values της, στα οποία γίνεται συχνά αναφορά, τις ερμηνείες των ηθοποιών, αλλά και κατά πόσον η οποιαδήποτε σειρά είναι πιστή στο πρωτότυπο υλικό. Βεβαίως, όλα τα προαναφερθέντα κρίνονται υποκειμενικά από το κάθε άτομο, ανάλογα και με την οικειότητα του ή την αγάπη του στους διάφορους -επιφανείς και μη- ήρωες, οι οποίοι έχουν περάσει από τις σελίδες των comics στην μικρή ή μεγάλη οθόνη τα τελευταία χρόνια.

Μια ιδιαίτερη αξιόλογη προσπάθεια, μεταφοράς ενός ήρωα από comics σε τηλεοπτική σειρά, αποτελεί το Daredevil από το αμερικανικό δίκτυο Netflix. Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη συνεργασία μεταξύ της δημοφιλούς υπηρεσίας streaming περιεχομένου και της Marvel Comics, η οποία θα συνεχιστεί και μέσα στα επόμενα χρόνια, αφού ο πρωταγωνιστής της σειράς θα βρεθεί εν τέλει παρέα με τους Luke Cage (Power Man) και Iron Fist (Danny Rand), καθώς και με την Jessica Jones, στην επερχόμενη σειρά The Defenders. Όσον αφορά τον “διάβολο του Hell’s Kitchen” ή τον “άνθρωπο χωρίς φόβο”, όπως είναι επίσης γνωστός, εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό σκηνικό τον Απρίλιο της περασμένης χρονιάς, ενώ σχεδόν άμεσα, μετά την προβολή της πρώτης σαιζόν, η σειρά ανανεώθηκε από το Netflix για έναν ακόμα κύκλο επεισοδίων.

Εν αναμονή λοιπόν της διάθεσης των νέων επεισοδίων με πρωταγωνιστή τον Daredevil, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον Matt Murdock και τον αγώνα του ενάντια στο έγκλημα της Νέας Υόρκης από το video που ακολουθεί. Είναι όντως η καλύτερη τηλεοπτική σειρά, η οποία βασίζεται σε ήρωα από comics; Μπορείτε να τοποθετηθείτε επί τούτου στα σχόλια. Σε κάθε περίπτωση, καλή θέαση.

Exit mobile version