Ανακοινώθηκε το Pro Evolution Soccer 2017

Με πρεμιέρα στον τελικό του φετινού Champions League.


Στην επισημοποίηση του επόμενου τίτλου της δημοφιλούς ποδοσφαιρικής σειράς Pro Evolution Soccer προέβη κατά την σημερινή ημέρα η Konami. Το Pro Evolution Soccer 2017, η επόμενη προσθήκη στο franchise της ιαπωνικής εταιρείας πρόκειται να αποκαλυφθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο, στα πλαίσια του φετινού τελικού για το Champions League, σύμφωνα με την ενημέρωση από την Konami, ενώ στην δημοσιότητα δόθηκαν και οι πρώτες πληροφορίες για αυτό, μέσα από την επίσημη σελίδα του. Συγκεκριμένα, ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού περιλαμβάνονται ο πλήρης έλεγχος της οποιασδήποτε ομάδας από τους παίκτες, οι πάσες ακριβείας, καθώς και οι πιο ευκίνητοι τερματοφύλακες στη μέχρι σήμερα ιστορία της σειράς.

Επιπλέον, όπως αναφέρεται στην σελίδα του τίτλου, για πρώτη φορά σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι η AI θα “διαβάζει” τον αντίπαλό της – τους παίκτες δηλαδή – και θα προσαρμόζεται αναλόγως, ενώ τα γραφικά στη φετινή προσθήκη για το franchise της ιαπωνικής εταιρείας έχουν υποστεί μεγάλες βελτιώσεις, σε σύγκριση με το πρόσφατο παρελθόν της σειράς και με τη βοήθεια της μηχανής γραφικών FOX Engine. Μεταξύ άλλων, έχουν αναβαθμιστεί οι εμφανίσεις των ποδοσφαιριστών, των σταδίων, αλλά και των οπαδών, ενώ στον τίτλο έχουν ενσωματωθεί εκατοντάδες νέα animations. Επίσης, θα είναι δυνατές διαδικτυακές αναμετρήσεις με τους παίκτες να ελέγχουν όλους τους ποδοσφαιριστές (11 Vs 11) των δύο αντίπαλων ομάδων.

Κατά την διάρκεια του ερχόμενου Σαββατοκύριακου, παράλληλα με τους τελικούς για το παγκόσμιο PES League 2016 στο Μιλάνο, θα παρουσιαστεί μια πρώιμη έκδοση του παιχνιδιού, ενώ περισσότερες πληροφορίες για αυτό πρόκειται να αποκαλυφθούν από την Konami στα πλαίσια της προσεχούς E3 2016. Το Pro Evolution Soccer 2017 αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στην αγορά για PC, PS3, PS4, Xbox 360 και Xbox One το ερχόμενο φθινόπωρο.

Exit mobile version