Καθυστέρηση κυκλοφορίας για το No Man’s Sky

Έρχεται επίσημα τον Αύγουστο.


To No Man’s Sky, το παιχνίδι εξερεύνησης ενός ατέλειωτου γαλαξία, με χιλιάδες αχαρτογράφητους πλανήτες και άγνωστα είδη ζωής, ανακοινώθηκε και επίσημα ότι θα αναβάλει την κυκλοφορία του για λίγο αργότερα. 

 Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, το Kotaku έκανε λόγo για ύπαρξη κάποιων πηγών, σύμφωνα με τις οποίες  ο τίτλος της Hello Games θα καθυστερήσει λίγο περισσότερο, με πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας εντός του Ιουλίου ή του Αυγούστου. Τις φήμες πυροδότησαν και τα καταστήματα Gamestop, τα οποία “κάλυψαν” την ημερομηνία κυκλοφορίας που αναγραφόταν στο προωθητικό υλικό με μια ένδειξη ότι το παιχνίδι έρχεται σύντομα (Coming Soon). Έτσι σήμερα, πριν από λίγες ώρες, ο συνιδρυτής της Hello Games, Sean Murray, με μια ανακοίνωσή του στο PlayStation Blog δήλωσε πως το παιχνίδι ανοιχτής εξερεύνησης θα κυκλοφορήσει αργότερα από την ανακοινωθείσα ημερομηνία με σκοπό να διορθωθούν κάποιες ατέλειες και να φέρουν το παιχνίδι στα στάνταρ του στούντιο.

 Έτσι, το No Man’s Sky μεταφέρεται και επίσημα για PlayStation 4 και ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 10 Αυγούστου για την Ευρώπη και στις 12 Αυγούστου για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Ας ελπίσουμε ότι η αναγκαία αυτή καθυστέρηση θα είναι και η τελευταία.

Exit mobile version