Καινούργιο υλικό για το Mafia III στην E3 2016

Νέα στοιχεία για τη συλλεκτική του, σε μειωμένη τιμή το Mafia II.


Επιπρόσθετες πληροφορίες για τη συλλεκτική έκδοση του τίτλου, καθώς και την παρουσίαση του επερχόμενου Mafia III κατά τη διάρκεια της E3 2016, έγιναν γνωστές από την 2K Games. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου από την αμερικανική εταιρεία, στις 13 Ιουνίου, στις 3:30 το πρωί (ώρα Ελλάδος) πρόκειται να προβληθεί σε όλο τον κόσμο το E3 demo του τίτλου, το οποίο θα περιλαμβάνει νέο υλικό, που δεν έχει παρουσιαστεί μέχρι σήμερα, ενώ θα γίνουν γνωστές επιπρόσθετες λεπτομέρειες για το gameplay και την ιστορία του τίτλου. Να σημειώσουμε, ότι τις προηγούμενες ημέρες δόθηκε στη δημοσιότητα ένα καινούργιο trailer που παρουσιάζει την πόλη στην οποία λαμβάνει χώρα το παιχνίδι, ενώ με βάση την ενημέρωση από την 2K στην αγορά είναι διαθέσιμο από σήμερα, εκ νέου, το Mafia II. Μάλιστα, σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία, το δεύτερο κεφάλαιο της σειράς, καθώς και τα DLCs για αυτό, θα προσφέρονται με 80 % έκπτωση στο Steam, έως τις 8 Ιουνίου.

Όσον αφορά τη συλλεκτική έκδοση του τίτλου, η οποία είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Απρίλιο, μαζί με τις υπόλοιπες ειδικές εκδόσεις για το Mafia III, θα μπορεί να αποκτηθεί, όπως και το παιχνίδι, το προσεχές φθινόπωρο, έναντι 150 δολαρίων, ενώ περιέχει τα ακόλουθα: (α) το soundtrack της Νέο Μπορντό, της πόλης του τίτλου σε βινύλιο, το οποίο θα περιλαμβάνει διάφορες επιτυχίες από την δεκαετία του 60″ από επιφανείς καλλιτέχνες όπως ο Sam Cooke και οι Animals, (β) το soundtrack του παιχνιδιού, επίσης σε βινύλιο των 180 g, με συνθέσεις των Jesse Harlin και Jim Bonney, (γ) δύο λιθογραφίες, που αντιπροσωπεύουν την τέχνη που μπορούν να ανακαλύψουν οι παίκτες στον τίτλο, (δ) ένα art book 56 σελίδων για την πόλη του παιχνιδιού, η οποία έχει δημιουργηθεί με πρότυπο τη Νέα Ορλεάνη, (ε) αντίγραφα από τα dog tags, τις στρατιωτικές ταυτότητες του πρωταγωνιστή, Lincoln Clay, από τον πόλεμο στο Βιετνάμ, (στ) σουβέρ ποτών, τα οποία συμβολίζουν την ώθηση του κεντρικού χαρακτήρα για εκδίκηση από την ιταλική μαφία και (ζ) το Season Pass του τίτλου.

Να θυμίσουμε ότι η ιστορία του παιχνιδιού λαμβάνει χώρα σε μια διαφορετική εκδοχή της Νέας Ορλεάνης, με ονομασία Νέο Μπορντό, το έτος 1968, ενώ ο πρωταγωνιστής του τίτλου, ονόματι Lincoln Clay, είναι ένας στρατιώτης ο οποίος επιστρέφει στο σπίτι του, μετά από χρόνια πολέμου στο Βιετνάμ. Ο Lincoln θα αναγκαστεί να δημιουργήσει μια νέα φαμίλια από τις στάχτες της προηγούμενης του οικογένειας, η οποία έχει εξαλειφθεί από την ιταλική μαφία, ενώ ετοιμάζει την εκδίκησή του. Επιπλέον, το παιχνίδι περιλαμβάνει έντονες μάχες με όπλα, καθώς και εκ του σύνεγγυς μονομαχίες, αλλά και οδήγηση, σε έναν ανοικτό κόσμο για εξερεύνηση, ενώ οι παίκτες θα μπορούν να προσεγγίσουν το gameplay του τίτλου ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Το Mafia III είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στην αγορά για PC, PS4 και Xbox One στις 7 Οκτωβρίου 2016.

Exit mobile version