Αποκαλύφθηκε το Driveclub VR

Μέσα στο 2016 η κυκλοφορία του. [Ενημέρωση]


Μετά από την διαρροή της κυκλοφορίας μιας VR έκδοσης για το Driveclub στην Ιαπωνία τον προηγούμενο μήνα, η Sony Interactive Entertainment επιβεβαίωσε την ύπαρξη και διάθεση για Driveclub VR, αποκλειστικά για το PlayStation VR, μέσα στο 2016. Σύμφωνα με το επίσημο blog της Sony, ο τίτλος βρίσκεται σε ανάπτυξη περισσότερο από ένα χρόνο και υπόσχεται να χαρίσει στους παίκτες μια «απολυτή και συναρπαστική Driveclub εμπειρία». Μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα έχει το παιχνίδι είναι τα εξής: online virtual reality multiplayer race modes, μαζί με ένα καινούργιο single player career mode με την προσθήκη δοκιμασιών (drift και time trial), νέες πιστές, πέντε νέες Urban τοποθεσίες και πάνω από 80 ανασχεδιασμένα αυτοκίνητα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις πρώτες εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα για το Driveclub VR, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο για PlayStation 4 εντός της τρέχουσας χρονιάς.

[Ενημέρωση]

Δόθηκε στην δημοσιότητα ένα gameplay video για το Driveclub VR, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε πιο κάτω, κατευθείαν από το booth της Sony στην Gamescom 2016.      

Exit mobile version