Με κέρδος οι πωλήσεις του PlayStation VR

Διαφορετική η εικόνα σε σχέση με τις κονσόλες.


Το PlayStation VR, η πρόταση της Sony για τους κατόχους PlayStation 4 που επιθυμούν να μεταβούν στην εικονική, gaming πραγματικότητα, έχει γίνει ήδη διαθέσιμο σε αρκετές χώρες, με τη Sony να είναι ήδη ικανοποιημένη στο οικονομικό επίπεδο για έναν σημαντικό λόγο.

Μιλώντας στο Polygon, o πρόεδρος των Worldwide Studios της Sony Interactive Entertainment, Shawn Layden, δήλωσε πως “η εταιρεία ήδη βγάζει λεφτά από τις πωλήσεις” του headset, ερωτώμενος για την τιμή του PlayStation VR και για το αν οι πωλήσεις του θα επιφέρουν κέρδος για την εταιρεία. Αν και ο Layden δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την παραπάνω δήλωση, εν τούτοις φαίνεται να συμφωνεί με παλιότερες δηλώσεις ιθυνόντων της εταιρείας, όπως του Kazuo Hirai, γενικού διευθυντή και διευθύνοντα συμβούλου της Sony, ο οποίος έχει δηλώσει πως κάθε PlayStation VR δεν πωλείται με ζημία.

Φαίνεται, λοιπόν, πως η εικόνα λειτουργεί αντίστροφα και απολύτως θετικά για την εταιρεία, σε αντίθεση με τον κανόνα που θέλει τις αρχικές μονάδες μιας νέας τεχνολογίας να πωλούνται χωρίς κέρδος. Μένει μόνο να φανεί αν η συγκεκριμένη τεχνολογία, όσο θεαματική και αν είναι, θα καταφέρει να σταθεί στα πόδια της, ανεβάζοντας το console gaming σε νέο επίπεδο.

Exit mobile version