Έρχεται τον Απρίλιο το Little Nightmares

Με συλλεκτική έκδοση ο ανατριχιαστικός, αλλά χαριτωμένος τίτλος.

Ένα καινούργιο trailer δόθηκε στη δημοσιότητα για το επερχόμενο Little Nightmares, το οποίο είχε ανακηρυχθεί ως το καλύτερο indie παιχνίδι στην Gamescom 2016, ενώ παράλληλα αποκαλύφθηκε η ημερομηνία διάθεσής του στην αγορά. Επιπλέον, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την Bandai Nacmo, ο τίτλος της Tarsier Studios θα κυκλοφορήσει και σε συλλεκτική έκδοση, ονόματι “Six Edition”, η οποία θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα: ένα αντίτυπο του παιχνιδιού, μια φιγούρα με ύψος δέκα εκατοστά, ένα αποκλειστικό poster σε A3 μέγεθος, ένα sticker board, καθώς και το soundtrack για τον τίτλο της σουηδικής ομάδας ανάπτυξης.

Από την άλλη, όσα άτομα προβούν σε προπαραγγελία του παιχνιδιού, θα λάβουν το “The Scarecrow Sack” και τις “Upside-Down Teapot Masks”, έχοντας ως στόχο να βοηθήσουν τη μικρόσωμη πρωταγωνίστρια στο Little Nightmares να περάσει απαρατήρητη, ως ένας άλλος κάτοικος στο The Maw. Συν τοις άλλοις, οι κάτοχοι PC και PS4 θα λάβουν επίσης το soundtrack του τίτλου σε ψηφιακή μορφή, καθώς και ένα wallpaper, στην περίπτωση των πρώτων και ένα theme, στην περίπτωση των δεύτερων. Ακόμα, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το παιχνίδι αποτελεί το πιο συναρπαστικό project μέχρι σήμερα για την Tarsier Studios.

Στο ανατριχιαστικό και συνάμα χαριτωμένο Little Nightmares οι παίκτες θα κληθούν να βοηθήσουν τη Six, την ηρωίδα του τίτλου, να δραπετεύσει από το The Maw, ένα μεγάλο, μυστηριώδες σκάφος, στο οποίο οι διεφθαρμένες ψυχές που κατοικούν εκεί, αναζητούν το επόμενό τους γεύμα. Εν αναμονή για τη διάθεση του παιχνιδιού στην αγορά, μπορείτε να παρακολουθήσετε με το πέρας του κειμένου το πιο πρόσφατο trailer για τον τίτλο, με ονομασία “The Nine Deaths of Six”, ενώ το Little Nightmares είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στην αγορά, για PC, PS4 και Xbox One, στις 28 Απριλίου 2017.

Exit mobile version