Διαθέσιμο το WWE 2K17 για PC

Και περιεχόμενα Season Pass, απαιτήσεις συστήματος.

Όπως ανακοινώθηκε από την 2K Sports το WWE 2K17 είναι πλέον και για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Θυμίζουμε ότι ο τίτλος είχε κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 και Xbox 360 τον Οκτώβριο που μας πέρασε.

Το WWE 2K17 κυκλοφορεί για το PC σε δυο διαφορετικές εκδόσεις, τη Standard και τη Deluxe. Τα περιεχόμενα της Standard έκδοσης είναι το ίδιο το παιχνίδι μαζί το Goldberg Pack -το οποίο περιέχει δύο playable εκδόσεις του θρυλικού παλαιστή του WCW & WWE, Bill Goldberg, όπως επίσης και δυο γήπεδα- και κοστίζει €49,99. Η Deluxe έκδοση, από την άλλη, περιέχει ό,τι και η απλή έκδοση του τίτλου, συν το Season Pass και κοστίζει €74,99. Όσον αφορά τα περιεχόμενα του Season Pass, αυτά είναι τα ακόλουθα: MyPlayer Kickstart, Accelerator, NXT Enhancement Pack, Legends Pack, New Moves Pack, Future Stars Pack και Hall of Fame Showcase. Για όποιον θέλει να το αγοράσει μεμονωμένα, το season pass κοστίζει €29,99. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει για τις εκδόσεις του παιχνιδιού στις κονσόλες είναι διαθέσιμα και στην PC έκδοσή του.

Εκτός όλων των παραπάνω, έγιναν γνωστές και οι απαιτήσεις συστήματος της PC έκδοσης του τίτλου, τις οποίες μπορείτε να βρειτε παρακάτω.

Ελάχιστες

Προτεινόμενες

Exit mobile version