Δοκιμάστε το Steep δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο

Ο Μάρτιος φέρνει χιόνι για όλους.

 Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ubisoft, οι κάτοχοι PlayStation 4, Xbox One και υπολογιστών θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δωρεάν το Steep αυτό το Σαββατοκύριακο (11 και 12/3).

Πιο συγκεκριμένα, όσοι κατεβάσουν τον τίτλο-εξομοιωτή χειμερινών αθλημάτων της γαλλικής εταιρείας, θα έχουν απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του παιχνιδιού. Η πρόσβαση ξεκινάει από σήμερα, 10 Μαρτίου και θα ισχύσει μέχρι την Δευτέρα 13 Μαρτίου (Κυριακή 12 Μαρτίου για τους χρήστες Xbox One). Η κατοχή συνδρομής PlayStation Plus ή Xbox Live Gold δεν είναι απαραίτητη για τη δοκιμή του τίτλου της Ubisoft, αλλά απαιτείται μόνο για όσους θελήσουν να παίξουν κάποιο online mode.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για αγορά με μειωμένη τιμή κατά 50% από τα ηλεκτρονικά καταστήματα της κάθε πλατφόρμας μέχρι τη Δευτέρα (13/3/2017) για τους κατόχους PS4 και Xbox One και μέχρι την Τρίτη (14/3/2017) για όσους προτιμήσουν την PC έκδοση. Η πρόοδος των παικτών θα μεταφέρεται πλήρως από την trial έκδοση στο κανονικό παιχνίδι. Περισσότερα για τον τίτλο μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Exit mobile version