Πρώτες λεπτομέρειες για το Sonic Forces

Gameplay trailer και screenshots.

H Sega ανακοίνωσε ότι το Sonic Forces –πρώην Project Sonic 2007- θα είναι μια εξέλιξη της «φόρμουλας» που ακολουθήθηκε στα Sonic Generations και Sonic Colors. Η Sonic team –ομάδα ανάπτυξης του νέου παιχνιδιού- ξεχώρισε τους δυο παραπάνω τίτλους, αφού μελέτησε όλους τους Sonic τίτλους που κυκλοφόρησαν τα τελευταία χρόνια, σημειώνοντας τα θετικά και τα αρνητικά του κάθε ενός.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το Sonic Forces θα προσφέρει τρία διαφορετικά gameplay modes: Modern, Classic και ένα τρίτο που θα αποκαλυφθεί μέσα στο επόμενο διάστημα. Το παρακάτω gameplay video μάς παρουσιάζει το Modern gameplay mode και μας δείχνει τον Sonic να τρέχει μέσα από μια πόλη κατεστραμμένη από τις δυνάμεις του κακού Eggman. Όσον αφορά την ιστορία του παιχνιδιού, το μόνο που ξέρουμε μέχρι στιγμής είναι ότι ο Eggman, με τις δυνάμεις του, έχει καταλάβει ένα σημαντικό μέρος του κόσμου, αλλά βρίσκει «αντίσταση» από τον Sonic και τους φίλους του.

Το Sonic Forces θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, PC και Nintendo Switch κατά την περίοδο των φετινών γιορτών των Χριστουγέννων. Παρακάτω, εκτός του gameplay trailer, μπορείτε να δείτε ένα CG video μαζί με δυο screenshots για τον τίτλο.

Exit mobile version