Αποκαλύφθηκε το Need for Speed Payback

Κινηματογραφικά κυνηγητά με το καρτέλ και τα όργανα του νόμου.

Όπως είχε υποσχεθεί η Ghost Games, πριν λίγα λεπτά δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer και οι πρώτες πληροφορίες για το επόμενο μέλος της σειράς Need for Speed. Στο Need for Speed Payback, όπως είναι το όνομά του, ο παίκτης θα έχει τον έλεγχο τριών διαφορετικών χαρακτήρων των Tyler, Mac και Jess οι οποίοι θα έχουν ένα κοινό στόχο, να πάρουν εκδίκηση από το καρτέλ -The House- το οποίο ελέγχει τα τοπικά καζίνο, τους εγκληματίες της περιοχής ενώ έχει καταφέρει να διαφθείρει και την τοπική αστυνομία. Στα πλάνα του trailer φαίνεται ότι ο τίτλος θα έχει έναν έντονο κινηματογραφικό χαρακτήρα -η ίδια η Ghost Games τον χαρακτηρίζει action-driving- με σκηνές δράσης και εντυπωσιακά εφέ που θυμίζουν έντονα τις τελευταίες ταινίες της σειράς Fast and Furious.

 Όσον αφορά τα αυτοκίνητα του τίτλου, αυτά θα χωρίζονται σε 5 κατηγορίες: Race, Drift, Off-Road, Drag και Runner. Οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να βρουν εγκαταλελειμμένα οχήματα μέσα στον χάρτη του τίτλου, τα οποία θα μπορούν να βελτιώσουν και παραμετροποιήσουν όπως εκείνοι επιθυμούν. Για την ώρα μερικά από τα επιβεβαιωμένα αυτοκίνητα είναι τα: Nissan 350Z, Nissan GTR Skyline R34, Chevrolet Camaro SS (1967), Dodge Charger R/T (1969), Ford F-150 Raptor και Volkswagen Golf GTI Clubsport. Ο παίκτης θα μπορεί να συμμετάσχει σε αγώνες, ληστείες και καταδιώξεις με την αστυνομία.

Όπως είχε ανακοινώσει η Ghost Games πριν λίγες μέρες, ο νέος τίτλος δεν θα είναι always online και θα έχει πλήρες single player περιεχόμενο ενώ διαθέσιμα θα είναι διάφορα online modes και leaderboards, με το Autolog σύστημα να κάνει ακόμη μία φορά την εμφάνισή του. Το Need for Speed Payback αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου 2017 για PlayStation 4, Xbox One και υπολογιστές. Περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι αναμένεται να γίνουν γνωστές στο EA Play 2017, το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Exit mobile version