Άνω των 2,4 εκ. αντιτύπων οι πωλήσεις για το Persona 5

Επιτυχία για την Atlus.

Αυτές τις ημέρες το Persona 5 συμπληρώνει τα δύο χρόνια από τη στιγμή που έγινε διαθέσιμο στις αγορές της Δύσης, και σύμφωνα με τον Naoto Hiraoka -SVP της Atlus USA και μέλος του ΔΣ της Sega of America- τo αγαπημένο JRPG, τον περασμένο Ιανουάριο, κατάφερε να ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 2,4 εκατομμύρια αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο, με την αγορά της Ασίας να κατέχει ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι των πωλήσεων του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που έγινε στο Hiraoka για τις πωλήσεις του Persona 5, απάντησε: «Προς το παρόν το Persona 5 σημειώνει πάνω από 2,4 εκατομμύρια στους αριθμούς των παγκόσμιων πωλήσεων. Από τη στιγμή της κυκλοφορίας του έχουμε κερδίσει πολλά βραβεία και λάβει πολλά σχόλια με feedback από τους φίλους της σειράς». Θυμίζουμε ότι η Atlus έχει επιβεβαιώσει πως εργάζεται επάνω σε ένα νέο τίτλο για τη σειρά, γνωστό ως Persona 5: The Royal, για το PlayStation 4.

To Persona 5 είχε αρχικά κυκλοφορήσει για PlayStation 3 και PlayStation 4 τον Σεπτέμβριο του 2016 στην Ιαπωνία, προτού κάνει την εμφάνισή του στη Δύση τον Απρίλιο του 2017.

Exit mobile version