Call of Duty Modern Warfare – 2v2 Alpha Preview

The Return of the King (?)

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η σειρά Call of Duty έχει διχάσει τους παίκτες της με αλλαγές σε τομείς που αποτελούσαν βασικούς πυλώνες των παιχνιδιών, με τη προσθήκη microtransactions και modes που δεν ταιριάζουν στο ύφος της σειράς, αλλαγές στο movements system κ.α. Πέρασε σχεδόν μια ολόκληρη γενιά μέχρι η εταιρία να επιστρέψει πίσω στις ρίζες της και να προσπαθήσει να παραδώσει ένα Call of Duty στο ύφος που έκανε επιτυχημένη αυτή τη σειρά. Η Infinity Ward, μετά από πειραματισμούς και κακό timing, έχασε το ίδιο της το προσωπικό αφού οι απολύσεις και οι παραιτήσεις σημαντικών ονομάτων που βοήθησαν στην ανάπτυξη των τίλων Modern Warfare ήταν πολλές ενώ εν τέλει έχασε και το σεβασμό από τη κοινότητα του παιχνιδιού όταν χαρακτηρίστηκε ως το χειρότερο από τα τρία studios στον κύκλο ανάπτυξης των CoD.

Φέτος φαίνεται πως η Infinity Ward θέλει να κερδίσει πίσω την παλιά της δόξα. Το ύφος του παιχνιδιού επιστρέφει στον μοντέρνο πόλεμο ενώ και το στούντιο ενδυναμώθηκε με την προσθήκη αρκετών ατόμων από το παρελθόν που είχαν αποχωρήσει από την εταιρία. Παρόλα, αυτά το franchise και το studio έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει. Επόμενο βήμα είναι η επιστροφή μιας αγαπημένης ιστορίας, το Modern Warfare είναι ίσως το μεγαλύτερο IP της σειράς Call of Duty, και η εταιρία προσπαθεί να παίξει και το τελευταίο της χαρτί αυτή τη χρονιά για να πείσει τους παίκτες ότι φέτος πρέπει να δοκιμάσουν τον νέο τίτλο. Οι κινήσεις δεν είναι αρκετές, η IW πρέπει να τραβήξει παραπάνω βλέμματα, πρέπει να κάνει και τους άπιστους, που θεωρούν ότι η σειρά Call of Duty κινείται στα ίδια, να πιστέψουν πως φέτος το παιχνίδι είναι πραγματικά διαφορετικό και ανακοινώνει για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια μια καινούρια μηχανή γραφικών. 

Ο κόσμος αρχίζει να έχει ελπίδες και η Infinity Ward θέλει να τους διαβεβαιώσει ότι φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά γι’ αυτό και παραδίδει ανοιχτή δοκιμαστική Alpha σε όλους… και εμείς ήμασταν εκεί , για να δούμε αν φέτος ο “βασιλιάς” θα επιστρέψει στον θρόνο του…

Exit mobile version