Νέος τίτλος Half-Life καθ’ οδόν…

…αλλά όχι αυτός που περιμένουμε.

Μια περίεργη έκπληξη μας επεφύλασσε η Valve, η εταιρεία πίσω από το Steam αλλά και από την πασίγνωστη FPS σειρά Half-Life, με πρωταγωνιστή τον Dr. Gordon Freeman, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί εδώ και δώδεκα περίπου χρόνια.

Φαίνεται πως η σειρά Half-Life επιστρέφει ξανά, αλλά σίγουρα όχι όπως θα θέλαμε να τη δούμε, και σίγουρα όχι για όλους. Μέσω ενός tweet, η Valve επιβεβαίωσε πως το νέο μέλος της σειράς Half-Life, με τον τίτλο Half-Life: Alyx, πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα αυτήν την Πέμπτη, στις 8 το βράδυ ώρα Ελλάδας. Πιθανολογούμε πως η πρωταγωνίστρια, λόγω ονόματος, θα είναι η Alyx Vance, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε αν το παιχνίδι θα συνεχίζει την ιστορία της μετά το τέλος του Half-Life 2: Episode Two, ή αν θα τοποθετείται σε κάποια άλλη χρονική στιγμή. Γνωρίζουμε, ωστόσο, πως το παιχνίδι θα είναι μια VR δημιουργία, και θα υποστηρίζει μια σειρά VR headsets τα οποία είναι συμβατά με το Steam VR.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για τον εν λόγω τίτλο, όπως και για την πλήρη λίστα των συμβατών συσκευών, πέρα από τα Vive, Rift, Valve Index και Windows Mixed Reality που ήδη είναι συμβατά με την ψηφιακή πλατφόρμα της Valve. Γεγονός πάντως είναι πως όσοι παίκτες δεν έχουν επενδύσει ακόμα σε VR τεχνολογίες, μάλλον ήρθε η ώρα να το κάνουν…

Exit mobile version