Νέες πληροφορίες για το Warlords of New York του Division 2

Με δωρεάν δοκιμαστική περίοδο για τον τίτλο.

Διαθέσιμο έγινε από την Ubisoft το πρώτο Animation Short Movie για το Tom Clancy’s The Division 2, εν όψει της κυκλοφορίας του μεγάλου expansion “Warlords of New York” για τον τίτλο μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Στο εν λόγω βίντεο, που μπορείτε να παρακολουθήσετε με το πέρας του κειμένου, βλέπουμε το πώς ο πρώην πράκτορας Aaron Keener χειραγωγεί του τέσσερεις υπαρχηγούς του προκειμένου να αναλάβει τον έλεγχο της νότιας πλευράς από την πόλη του Manhattan, θέτοντας το σχέδιό του σε πλήρη εφαρμογή. Επιπλέον, παρουσιάζονται ορισμένες πληροφορίες για τους κύριους στόχους τους, τους οποίους ο παίκτης θα κληθεί να καταδιώξει για τον Keener, έρχοντας αντιμέτωπος με αμείλικτους εχθρούς, όπως την χημικό μηχανικό Vivial Conley, τον χάκερ Theo Parnell, έναν πρώην Black-Ops ονόματι Javier Kajika -που σχεδιάζει την εκδίκησή του- και τον Rikers Faction που ειδικεύεται στα heavy weapons.

Γιορτάζοντας την κυκλοφορία του συγκεκριμένου expansion, η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους του νέους παίκτες που θα ασχοληθούν με το Division 2, δωρεάν πρόσβαση στο παιχνίδι από τις 27 του τρέχοντος μήνα έως και τις 2 Μαρτίου, επιτρέποντάς τους να εξερευνήσουν την πόλη της Washington DC και να ανακαλύψουν τα γεγονότα που οδήγησαν στο Warlords of New York. Επισημαίνεται πως η πρόοδος που θα σημειώσουν οι παίκτες στο Division 2 εντός του παραπάνω διαστήματος, θα μεταφερθεί στο παιχνίδι αν προβούν σε αγορά του μετά τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου.

Exit mobile version