Ημερομηνία κυκλοφορίας του The Wonderful 101: Remastered

Με την kickstarter καμπάνια να μετράει συνολικά $2,2 εκ.

Ολοκληρώθηκε η kickstarter καμπάνια της PlatinumGames που ξεκίνησε πριν από περίπου ένα μήνα για την προσπάθειά της να μεταφέρει το The Wonderful 101 σε περισσότερες πλατφόρμες, με την άφιξη της Remastered έκδοσης του τίτλου για οικιακές κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές να έχει οριστεί σε περίπου δύο μήνες.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η εν λόγω καμπάνια πέτυχε τον αρχικό στόχο της μόλις σε 30 λεπτά από την έναρξή της, ενώ συνολικά κατάφερε και συγκέντρωσε το ποσό των $2,2 εκατομμυρίων, με τον ιδρυτή της PlatinumGames να αναφέρει πως αυτό που έχει περισσότερη βαρύτητα για την εταιρεία είναι η εκτίμηση του ενδιαφέροντος για μία τέτοια κίνηση από πλευράς του κοινού, παρά η ίδια η χρηματοδότηση. Λόγω της συγκεκριμένης επιτυχίας, η νέα έκδοση του παιχνιδιού θα ενσωματώνει επιπλέον δύο νέα mission και το μουσικό του περιεχόμενο θα είναι remixed.

Το Wonderful 101 Remastered αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στην αγορά της Ευρώπης στις 22 Μαΐου για PS4, Νintendo Switch και PC, αποτελώντας τον πρώτο τίτλο που γίνεται self-publish από την PlatinumGames, ενώ -όπως αποκαλύφθηκε και επίσημα- η ίδια εργάζεται πλέον επάνω σε ένα ολοκαίνουριο project με την κωδική ονομασία «Project G.G.».

Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το 15 λεπτών gameplay video από τη Remastered έκδοση του τίτλου στο Nintendo Switch, που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της φετινής Pax East.

Exit mobile version