Ανακοίνωση νέου event από το IGN

Το Καλοκαίρι του Gaming κοντά μας από τον Ιούνιο.

Με επίσημη την ακύρωση της διεξαγωγής της φετινής Ε3 λόγω της πανδημίας και με αφορμή τις ανακοινώσεις των μεγάλων publishers της βιομηχανίας ότι θα διεξάγουν τα δικά τους event, το IGN ανακοίνωσε τη διεξαγωγή ενός δικού του, ψηφιακού event, με σκοπό να συγκεντρώσει πάνω του ορισμένα από τα φώτα της έκθεσης και να παρέχει στο κοινό μέρος των εμπειριών που θα βίωναν αν συμμετείχαν σε αυτήν.

Έτσι, τον Ιούνιο θα διεξαχθεί το Summer of Gaming, ένα gaming γεγονός που θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα μερικών μεγάλων publishers αλλά και πλατφορμών, όπως η 2Κ, η Square Enix, η SEGA, η Bandai Namco, η Amazon, το Google Stadia, το Twitter, η Devolver Digital και η THQ Nordic, με τον αριθμό των συμμετεχόντων να είναι πολύ πιθανό να μεγαλώσει στο μέλλον. Σκοπός και στόχος του event είναι να παρουσιάσει όλα τα νέα και τις πρώτες εντυπώσεις από νέους τίτλους και τις κονσόλες νέας γενιάς μέσω παρουσιάσεων, συζητήσεων, απομακρυσμένων συνεντεύξεων με μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας, hands-on demos και εντυπώσεις από previews μεταξύ άλλων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μετάδοση του event θα διεξαχθεί σε παγκόσμια κλίμακα μέσω 20 διαφορετικών πλατφορμών επικοινωνίας, ενώ όλοι όσοι παρακολουθούν από το σπίτι θα μπορούν να αλληλεπιδράσουν, στέλνοντας reaction videos και ψηφίζοντας τις αγαπημένες τους ανακοινώσεις. Καταληκτικά, να αναφέρουμε πως περισσότερες πληροφορίες για το event, όπως και η ημερομηνία/ ημερομηνίες διεξαγωγής, θα ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον.

Exit mobile version