Ανακοινώθηκε το CYGNI: All Guns Blazing

Ένα shoot’em-up από πρώην καλλιτέχνες της Pixar.

Το indie studio ανάπτυξης KeelWorks, με έδρα τη Σκωτία, ανακοίνωσε το CYGNI: All Guns Blazing, ένα shoot’em-up που ετοιμάζει και θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες τόσο της τρέχουσας όσο και της επόμενης γενιάς, μέσα στο 2021.

Η KeelWorks είναι μια ομάδα τριών ατόμων, με τους ιδρυτές της, τους Nareg Kalenderian και Helen Saouma, να έχουν να επιδείξουν μια εντυπωσιακή εμπειρία στη βιομηχανία του κινηματογράφου, καθώς και οι δύο έχουν εργαστεί σε ταινίες μεγάλου μήκους της Pixar.

Το CYGNI περιγράφεται ως ένα «twin-stick vertical scrolling shooter» υβρίδιο, που συνδυάζει τους old-school gameplay μηχανισμούς με τα μοντέρνα γραφικά, με την ομάδα να στοχεύει να δημιουργήσει ένα νέο σημείο αναφοράς για κινηματογραφικές λήψεις. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, οι παίκτες θα είναι σε θέση να αλλάζουν δυνάμεις μεταξύ shields και weapons εν κινήσει, με τεράστια boss fights και full orchestral score. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο announcement trailer παρακάτω.

Το CYGNI: All Guns Blazing θα γίνει διαθέσιμο σε PC το 2021, πριν κυκλοφορήσει στα Xbox One, PlayStation 4 και στο hardware επόμενης γενιάς.

Exit mobile version