Νέες πληροφορίες για το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

Μαζί με νέο trailer του επερχόμενου παιχνιδιού.

Ο Creative Director στην Insomniac Games, Brian Horton, μοιράστηκε με την κοινότητα ορισμένες νέες πληροφορίες σχετικά με το νέο ξεκίνημα του Spider-Man στο PlayStation 5.

Ο λόγος για το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, για το οποίο επιβεβαιώθηκε και επίσημα πως πρόκειται για έναν αυτόνομο τίτλο στον κόσμο της σειράς, όπου οι παίκτες θα βιώσουν την άνοδο του Miles Morales, καθώς ανακαλύπτει τις νέες του δυνάμεις που θα τον διαχωρίσουν από τον μέντορά του, Peter Parker. Ειδικότερα, τα πλάνα για να επιλεχθεί ο συγκεκριμένος χαρακτήρας ως κεντρικός πρωταγωνιστής υπήρχαν από πολύ νωρίτερα, έπειτα από πρόταση του Bryan Intihar -Creative Director για το Marvel’s Spider-Man– να αποτελεί ο Miles Morales μέρος του ίδιου σύμπαντος, όπως ο Peter Parker. Καθώς προχωρούσε η ανάπτυξη του νεότερου τίτλου, η ομάδα αντιλήφθηκε πως η ιστορία του Miles στο ρόλο του Spider-Man χρειαζόταν ένα ξεχωριστό παιχνίδι για να ειπωθεί, λόγω του πολυπολιτισμικού ιστορικού του χαρακτήρα, που αντικατοπτρίζει παράλληλα μία πιο σύγχρονη και διαφορετική εκδοχή του κόσμου της Νέας Υόρκης της Marvel.

Ο νέος τίτλος πρόκειται να διαδραματίζεται έναν ολόκληρο χρόνο μετά από τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού, κατά τη διάρκεια ενός χειμώνα και συγκεκριμένα λίγο πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων. Ένας πόλεμος μεταξύ μίας εταιρείας παραγωγής ενέργειας και μίας εκσυγχρονισμένης εγκληματικής παράταξης ξεκινάει, και βρίσκει επίκεντρο τη γειτονιά Χάρλεμ της χιονισμένης Νέας Υόρκης, εντός της οποίας τυχαίνει να βρίσκεται και το νέο σπίτι του πρωταγωνιστή μας. Αξίζει να αναφερθεί πως η λογική που ακολουθεί η Insomniac Games με τη νέα περιπέτεια του Miles Morales στο ρόλο του Spider-Man, χαρακτηρίστηκε από τον Brian ως αντίστοιχη με εκείνη που ακολούθησε και η Naughty Dog με το Uncharted: The Lost Legacy.

Όπως έγινε γνωστό, το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales θα έρθει με υποστήριξη της τεχνολογίας ray-tracing, 3D audio και με σχεδόν μηδενικούς χρόνους loading. Οι χαρακτήρες του παιχνιδιού θα είναι αναβαθμισμένοι, με τεσσάρων διαστάσεων scan, βελτιωμένες σκιάσεις του δέρματος για μία πιο ρεαλιστική όψη και περισσότερη λεπτομέρεια στη σχεδίαση των μαλλιών, επιτρέποντάς τους να κινούνται περισσότερο με φυσικό τρόπο, ενώ πολλά και από τα assets της πόλης έχουν επιδεχτεί βελτίωση, χάρη στις δυνατότητες της νέας κονσόλας της Sony.

Τέλος, και με αφορμή την έντονη ανησυχία του κοινού για τον πρωταγωνιστή του πρώτου παιχνιδιού, ο Brian καθησύχασε την κοινότητα, λέγοντας πως υπάρχουν πολλές ακόμη από τις ιστορίες του Peter Parker που δεν έχουν ειπωθεί. Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω το νέο Trailer Recap του επερχόμενου παιχνιδιού.

Το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales αναμένεται να κυκλοφορήσει για το PlayStation 5, εντός της εορταστικής περιόδου του τρέχοντος έτους.

Exit mobile version