Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Microsoft Flight Simulator

Ενώ ξεκίνησε ήδη το pre-install

Μέσω μιας είδησης στο επίσημο site του Xbox, τα Xbox Game Studios και Asobo Studio ανακοίνωσαν πως η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Microsoft Flight Simulator έχει οριστεί για τις 18 Αυγούστου του 2020. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν pre-order για Windows 10 ενώ όσοι είναι κάτοχοι Xbox Game Pass για PC μπορούν να ξεκινήσουν ήδη το pre-install. 

Μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα φέρει το νέο Flight Simulator της Microsoft είναι: Ζωντανά και λεπτομερή τοπία με 1,5 δις κτίρια και περισσότερα από 2 δις δέντρα, βουνά, δρόμους, ποτάμια κ.α., έναν ζωντανό κόσμο που περιλαμβάνει ζώα, καιρό και κίνηση σε πραγματικό χρόνο, λεπτομερή μοντέλα αεροσκαφών με ακριβή σχεδιασμό στις καμπίνες και ρεαλιστικά όργανα κ.α.

Το Microsoft Flight Simulator θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις: Η Microsoft Flight Simulator Standard Edition περιέχει 20 αεροσκάφη και 30 αεροδρόμια, θα κοστίζει $59.99 USD ενώ θα γίνει διαθέσιμη μέσω του Xbox Game Pass στο PC από την πρώτη μέρα. Η Deluxe Edition, με κόστος $89.99 USD, διαθέτει το ίδιο περιεχόμενο με τη standard έκδοση με έξτρα περιεχόμενο 5 αεροσκάφη και 5 αεροδρόμια. Τέλος, η The Premium Deluxe Edition, διαθέτει το ίδιο περιεχόμενο με τη Standard edition ενώ φέρει έξτρα 10 αεροσκάφη και 10 αεροδρόμια με το κόστος της να ανέρχεται στα $119.99 USD.

Το Microsoft Flight Simulator θα διατεθεί και σε φυσική μορφή στα καταστήματα της Ευρώπης μέσω της Aerosoft. Ακολουθούν εικόνες με τα αεροσκάφη και τα αεροδρόμια του παιχνιδιού.

Exit mobile version