Ορίστηκε εκ νέου η περίοδος κυκλοφορίας για το Halo Infinite

Halo Infinite

Με σχετική δημοσίευση στην επίσημη σελίδα της σειράς στο διαδίκτυο, ο Joseph Staten, Creative Director του πολυ-αναμενόμενου παιχνιδιού, αποκάλυψε το παράθυρο κυκλοφορίας για το νέο παιχνίδι της σειράς Halo, που αναμένεται να σημάνει το πέρασμα του Master Chief στη νέα γενιά συστημάτων.

Δεν φτιάχνουμε αυτό το παιχνίδι για εμάς, αλλά το φτιάχνουμε για εσάς“, επισήμανε ο Joseph στην εν λόγω ενημέρωση, καθώς επίσης και ότι στο εξής θα μοιράζονται με την κοινότητα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όσα πράττουν, αλλά και τις επιλογές που παίρνουν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Όπως αναφέρει ο ίδιος: “Την πρώτη μου εβδομάδα στη δουλειά, έπαιξα ολόκληρο το campaign του Infinite. Δύο φορές. Με μία λέξη, έμεινα έκπληκτος- με τον καλύτερο δυνατό τρόπο- με αυτό που είχε κάνει η ομάδα. Το Infinite είναι, μακράν, ο πιο εκτεταμένος κόσμος σε Halo από ποτέ, Γιατί το έκανε αυτό η ομάδα; Επειδή συνειδητοποιούν ότι η αναζήτηση και η ελευθερία είναι το κλειδί για την εμπειρία του Halo.

Ο Joseph Staten ανέλαβε καθήκοντα Creative Director για το Halo Infinite, έπειτα από την αποχώρηση του Tim Longo, τον Αύγουστο του 2019, ο οποίος κατείχε μέχρι τότε τη συγκεκριμένη θέση. Από τότε, αποχώρησαν επίσης από την ανάπτυξη του παιχνιδιού οι Mary Olson και Chris Lee, Executive Producer και επικεφαλής της 343 Industries, αντίστοιχα.

Πραγματικά, το Halo Infinite είναι ένας κόσμος στον οποίο αγαπάω να επενδύω χρόνο και είμαι ενθουσιασμένος να επιστρέφω σε αυτόν, τόσο ως σχεδιαστής όσο και ως παίκτης“, συμπληρώνει. Στη συνέχεια γίνεται λόγος για την αδιαμφισβήτητη παρουσία διαφόρων τεχνικών προβλημάτων, αλλά παράλληλα και στη δουλειά που απομένει ακόμα στην ομάδα να φέρει εις πέρας, αναφέροντας πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι “το Halo που οραματίστηκαν από το 2000, και τελικά ζωντανεύει μετά από 20 χρόνια τεχνικής και δημιουργικής καινοτομίας“.

Ο τίτλος είχε προγραμματιστεί αρχικά για να γίνει διαθέσιμο στις 10 του περασμένου Νοέμβρη ως launch τίτλος των νέων Xbox Series X|S. To πρώτο δείγμα από το παιχνίδι, που προβλήθηκε στα πλαίσια της παρουσίασης Xbox Games Shocase της Microsoft, προκάλεσε την αντίδραση της κοινότητας ως προς τον τεχνικό του τομέα, με την 343 Industries να απολογείται για την συγκεκριμένη παρουσίαση του παιχνιδιού, αναφέροντας ότι πρόκειται για ένα δείγμα από πρώιμο στάδιο της ανάπτυξής του, ενώ λίγες ημέρες αργότερα ανακοινώθηκε από την ίδια την ομάδα η μετάθεση της κυκλοφορίας του για το 2021.

Το Halo Infinite αναμένεται πλέον να κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο του 2021, σε Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι μπορείτε να βρείτε στη σχετική ενημέρωση, με την ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού να απαντάει σε διάφορα, ενδιαφέροντα ερωτήματα σχετικά με το τρέχον της project.

Exit mobile version