Νέος Star Wars τίτλος από την Ubisoft Massive Entertainment.

Η Ubisoft Massive Entertainment και η Lucasfilm Games έχουν ξεκινήσει μια συνεργασία για την ανάπτυξη ενός νέου Star Wars τίτλου ανοιχτού κόσμου, σύμφωνα με μια ανακοίνωση της Disney. Το παραπάνω έρχεται σε συνεχεία της χθεσινής ανακοίνωσης του νέου Indiana Jones τίτλου.

Θυμίζουμε από την στιγμή της απόκτησης της από την Disney το 2012, η LucasFilm συνεργάστηκε αποκλειστικά με την EA για όλους τους Star Wars τίτλους. Να σημειώσουμε ότι πριν από την ανακοίνωση της νέας συνεργασίας μεταξυ Lucasfilm και Ubisoft Massive Entertainment, υπήρχαν οι φήμες ότι η EA θα διατηρούσε την αποκλειστική άδεια χρήσης για το Star Wars μέχρι το 2023.

“Η EA ήταν και θα συνεχίσει να είναι ένας πολύ στρατηγικός και σημαντικός εταίρος για εμάς τώρα και από εδω και εμπρός”, δήλωσε ο Sean Shoptaw, Senior Vice President of Global Games and Interactive Experiences της Disney στο WIRED. “Αλλά αισθανθήκαμε ότι υπάρχει χώρος για άλλους”.

Την διαχείριση του νέου project έχει αναλάβει ο Julian Gerighty, Game Director των The Crew και The Division 2. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο WIRED, ο νέος τίτλος είναι ακόμα σε ένα πολύ αρχικό στάδιο ανάπτυξης, αλλά θα αναπτυχτεί με την χρήση της Snowdrop μηχανής γραφικών της Ubisoft.

“To σύμπαν του Star Wars είναι μια καταπληκτική πηγή έμπνευσης για τις ομάδες μας για να καινοτομήσουν και να ωθήσουν τα όρια του μέσου μας”, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ubisoft Yves Guillemot. “Η δημιουργία νέων κόσμων, χαρακτήρων και ιστοριών που θα γίνουν διαρκή κομμάτια του lore του Star Wars είναι μια απίστευτη ευκαιρία για εμάς και είμαστε ενθουσιασμένοι που η Ubisoft Massive studio συνεργάζεται στενά με την Lucasfilm Games για να δημιουργήσει μια αυθεντική Star Wars περιπέτεια που θα είναι διαφορετική από οτιδήποτε άλλη έχει γίνει μέχρι τώρα.”

Η Πρόεδρος της Lucasfilm Kathleen Kennedy είπε: “Καθώς κοιτάζουμε τα επόμενα 50 χρόνια της Lucasfilm, ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την υπέροχη κληρονομιά μας στα παιχνίδια, η οποία έχει εισαγάγει τόσους αξέχαστους χαρακτήρες και ιστορίες. Αυτές οι νέες συνεργασίες θα επιτρέψουν στην ομάδα της Lucasfilm Games να κυνηγήσει φρέσκες και συναρπαστικές κατευθύνσεις στην αφήγηση των Star Wars και Indiana Jones με ευφάνταστους και διαφορετικούς τρόπους από αυτούς που εξερεύνησαν οι ταινίες μας.”

Exit mobile version