Πρώτο δείγμα γραφής από τον επόμενο τίτλο της Playdead

Η Playdead, το indie studio ανάπτυξης πίσω από τα εξαιρετικά Limbo και Inside, αποφάσισε να δώσει στην δημοσιότητα νέες λεπτομέρειες σχετικά με το επόμενο παιχνίδι που αναπτύσσει, μέσα από κάποιες αγγελίες αναζήτησης προσωπικού που ανέβασε στην ιστοσελίδα της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στις αγγελίες, ο επόμενος τίτλος της Playdead θα είναι ένα “science fiction adventure τρίτου προσώπου” που θα λαμβάνει μέρος σε μια απομακρυσμένη γωνία του σύμπαντος. Να σημειώσουμε ότι σε μια περιγραφή εργασίας για έναν Experienced Level Artist αναφέρεται ακόμη ότι είναι ένα “open world παιχνίδι, τρίτου προσώπου”, αν και δεν είναι σαφές εάν αυτό αναφέρεται σε έναν ανοιχτό 3D κόσμο ή έναν πιο παραδοσιακό 2D κόσμο σύμφωνα με τους προηγούμενους τίτλους της Playdead.

Πολλές από τις αγγελίες περιλαμβάνουν ακόμη και concept art για αυτό το νέο sci-fi project, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω. Να σημειώσουμε ότι βλέποντας τα concept art, μπορούμε να πούμε ότι σίγουρα καταφέρνουν να συλλάβουν τη “ζοφερή ατμόσφαιρα”  για την οποία το studio ανάπτυξης είναι τόσο καλό, και δεδομένης της ποιότητας τόσο του Limbo όσο και του Inside, είμαστε ενθουσιασμένοι για το τι θα κάνουν για την συνέχεια.

Exit mobile version