Ορόσημο στην εμπορική πορεία του Little Nightmares

Εν όψει της κυκλοφορίας του Little Nightmares II, οι Bandai Namco και Tarsier Studios έδωσαν στη δημοσιότητα το Launch Trailer του νέου τίτλου, καθώς έκαναν γνωστό επίσης ότι το αρχικό παιχνίδι υπερβαίνει πλέον σε πωλήσεις το φράγμα των τεσσάρων εκατομμυρίων αντιτύπων.

Η σειρά έκανε την εμφάνισή της με το Little Nightmares, που έγινε διαθέσιμο τον Απρίλιο του 2017 σε PS4, Xbox One και PC, ενώ περίπου έναν χρόνο αργότερα έκανε την μετάβασή του και στο Nintendo Switch. Ο τίτλος κατέγραψε 3 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις έως και τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ μέχρι σήμερα έχει σημειώσει ένα εκατομμύριο ακόμα πωληθέντα αντίτυπα, ανεβάζοντας τον αριθμό των συνολικών πωλήσεών του στα 4 εκατομμύρια τεμάχια.

Το Little Nightmares II κυκλοφορεί στις 11 Φεβρουαρίου σε PS4, Xbox One και PC, ενώ οι συνδρομητές της υπηρεσίας Stadia Pro θα έχουν τη δυνατότητα να το αποκτήσουν εντελώς δωρεάν. Η δοκιμαστική έκδοση του παιχνιδιού (demo) είναι ακόμα διαθέσιμη και η αντίστοιχη για PS5/ Xbox Series X|S έρχεται αργότερα εντός του τρέχοντος έτους.

Ακολουθεί το Launch Trailer του νέου παιχνιδιού.

Exit mobile version