Διαθέσιμη η Blizzard Arcade Collection

Η Blizzard ανακοίνωσε τη Blizzard Arcade Collection, γιορτάζοντας τα τριάντα χρόνια vintage παιχνιδιών από τον developer, η οποία περιλαμβάνει τα The Lost Vikings, Rock N Roll Racing και Blackthorne που είχαν συγκεντρώσει “σημαντική αναγνώριση” όταν είχαν κυκλοφορήσει για πρώτη φορά.

“Τα The Lost Vikings, Rock N Roll Racing και Blackthorne μάς επέτρεψαν τελικά να δημιουργήσουμε τα Warcraft, Diablo και StarCraft, οπότε σκεφτήκαμε ότι η Blizzard Arcade Collection θα ήταν ένας διασκεδαστικός και κατάλληλος τρόπος για να κοιτάξουμε πίσω στις ρίζες μας ως εταιρεία”, δήλωσε ο πρόεδρος της Blizzard Entertainment, J. Allen Brack.

“Πολλοί παίκτες της Blizzard σε όλο τον κόσμο θυμούνται στοργικά τον χρόνο τους με αυτά τα παιχνίδια και συχνά μας ζητούσαν να τα φέρουμε πίσω για τις σύγχρονες πλατφόρμες, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που όχι μόνο το κάνουμε με αυτήν την κυκλοφορία, αλλά ενισχύοντας την εμπειρία με νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, διαθέσιμα για πρώτη φορά σε κάθε παιχνίδι”.

Κάθε παιχνίδι που περιλαμβάνεται στη Blizzard Arcade Collection είναι διαθέσιμο στην αρχική του, ανέγγιχτη μορφή ή ως αναβαθμισμένη Definitive Edition με δυνατότητα για rewind έως και 10 δευτερόλεπτα. Οι πρωτότυπες εκδόσεις των Lost Vikings και Blackthorne διαθέτουν επίσης ένα “watch mode”, όπου μπορούμε να βλέπουμε ένα playthrough του παιχνιδιού και να παίρνουμε τον έλεγχο σε οποιοδήποτε σημείο.

Το The Lost Vikings να θυμίσουμε ότι περιλαμβάνει αρκετούς γρίφους, co-op τριών παικτών και μάχες, καθώς ξεκινάμε μια περιπέτεια ως  Erik the Swift, Olaf the Stout και Baelog the Fierce.

Το Rock N Roll Racing βάζει τους παίκτες σε OTT demolition αγώνες, όπου θα πρέπει να αποφεύγουμε τις παγίδες, με παραμετροποιήσιμα αυτοκίνητα και με ένα οπλοστάσιο πλήρως αναβαθμίσιμο. Η Definitive Edition προσθέτει νέα εφέ όπως χιόνι και βροχή, καθώς και local multiplayer 4 παικτών

Όσο για τον Blackthorne, αυτό αφηγείται την ιστορία του θανατηφόρου κομάντο Kyle «Blackthorne» Vlaros, σε έναν φουτουριστικό 2D alien κόσμο, όπου θα κληθεί να δοκιμάζει τη δύναμή του, την πονηριά του και ισχυρό shotgun του. Η Definitive Edition του τίτλου έρχεται με ένα “fog of war” χάρτη που αποκαλύπτεται καθώς εξερευνάμε κάθε ένα από τα επίπεδα του παιχνιδιού.

Και τα τρία παιχνίδια προφέρουν τη δυνατότητα για αποθήκευση της προόδου οπουδήποτε, καθώς και bonus υλικό, όπως art, development assets, unused περιεχόμενο, lore, διάφορες συνεντεύξεις και άλλα πρόσθετα.

Η  Blizzard Arcade Collection είναι διαθέσιμη ηδη για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC, στην τιμή των €19,99.

Exit mobile version