Οι δωρεάν τίτλοι του PS Plus για τον Μάρτιο 2021

PS Plus

Όπως συνηθίζει να πράττει για κάθε μήνα, η Sony ανακοίνωσε τους τίτλους που θα διαθέσει εντελώς δωρεάν στην κοινότητα του PlayStation μέσω του PS Plus.

Ακολουθεί η σχετική λίστα με τα παιχνίδια του Μαρτίου.

“Επιστρέψτε στην πόλη του Midgard, καθώς ο Cloud Strife, πρώην μέλος της στρατιωτικής μονάδας «Shinra», έχει γίνει πλέον μισθοφόρος, συμμαχώντας με την ομάδα αντίστασης της Avalanche. Εκτελώντας αρχικά τολμηρές επιδρομές εναντίον της Shinra για να καταπολεμήσουν τις μηχανές που απειλούν τον πλανήτη, ο Cloud και οι σύντροφοί του δεν γνωρίζουν τις επικές συνέπειες που τους περιμένουν.”

*Επισημαίνεται πως η εν λόγω έκδοση του παιχνιδιού, που θα γίνει διαθέσιμη δωρεάν μέσω του PS Plus για τον επόμενο μήνα, δεν θα προσφέρει δυνατότητα αναβάθμισης στη νέα έκδοση του παιχνιδιού για το PS5.

“Σε αυτό το shooter δράσης-επιβίωσης τρίτου προσώπου, ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο ενός εκ των τελευταίων ατόμων της ανθρωπότητας, που προσπαθούν να επανακτήσουν έναν κόσμο που κατακλύζεται από τερατώδεις και αδίστακτους εισβολείς. Βγαίνοντας σε δυναμικά δημιουργημένους κόσμους, με δυνατότητα επιλογής έως και δύο συνεταίρων, για αναζήτηση προμηθειών και αναβάθμιση του εξοπλισμού τους, προκειμένου να ενισχύσουν τις πιθανότητες επιβίωσής τους, καθώς αντιμετωπίζουν περισσότερες από 100 θανατηφόρες ποικιλίες εχθρών και επικά bosses.”
“Κάνοντας την εμφάνισή του στο PlayStation 5 ως μέρος του PlayStation Plus για τον επόμενο μήνα, το Maquette θέτει τους παίκτες στο κέντρο ενός κόσμου, όπου οι κανόνες του οποίου είναι πολύ διαφορετικοί από εκείνες του πραγματικού. Οι γρίφοι απαιτούν την περιστροφή του κόσμου αναδρομικά – χειραγωγώντας το τοπίο ενός διοράματος, θα δουν αυτές τις αλλαγές να αντικατοπτρίζονται στον ζωντανό κόσμο που τους περιβάλλει. Εάν δυσκολεύεστε σε έναν γρίφο, μπορείτε να καλέσετε τη Βοήθεια Παιχνιδιών του PS5 για χρήσιμες συμβουλές στην επίλυση των πιο δύσκολων προβλημάτων.”
Σε αυτό το free-roaming/ first-person shooter, ο παίκτης καλείται να επιβιώσει σε έναν ξένο και εχθρικό κόσμο, εξερευνώντας τον δικό του διαστημικό σταθμό που έχει πλέον καταστραφεί και ανταλλάζοντας στη συνέχεια εξωγήινες απειλές, προκειμένου να εκτιμήσει τις ικανότητες των εχθρών, σε μία πληθώρα από ανταγωνιστικά game modes. Υποστηρίζεται τόσο η χρήση χειριστηρίου PlayStation VR Aim, όσο και του απλού χειριστηρίου DualShock 4.

Και τα τέσσερα παιχνίδια, που αποτελούν το line up του PlayStation Plus για τον επόμενο μήνα, θα είναι διαθέσιμα από τις 2 Μαρτίου έως και τις 5 Απριλίου. Επιπροσθέτως, το Destruction AllStars θα εξακολουθήσει να διατίθεται μέσω της εν λόγω υπηρεσίας της Sony και για τον επόμενο μήνα (έως 5/4).

Υπενθυμίζουμε πως οι τίτλοι του PS Plus για τον τρέχοντα μήνα –Control: Ultimate Edition & Concrete Genie– θα είναι διαθέσιμοι για λίγες ημέρες ακόμη μέσω της υπηρεσίας της Sony, καθώς αναμένεται να αποχωρήσουν από αυτήν, την 1η Μαρτίου.

Exit mobile version