Έτοιμο για την κυκλοφορία του το Subnautica: Below Zero

Η Unknown World Entertainment έκανε γνωστό ότι το Subnautica: Under Zero είναι έτοιμο να γίνει διαθέσιμο για κονσόλες και PC, μετά από μια περίοδο σε Early Access για PC, στα μέσα Μαΐου.

Η συνέχεια του open-world, survival action-adventure τίτλου Subnautica, το Subnautica: Below Zero, θέλει τους παίκτες να επιστρέφουν στα υδάτινα βάθη κάτω από τον Planet 4546B, με περίεργους υδρόβιους εξωγήινους και πολλά υποβρύχια artifacts προς ανακάλυψη.

“Το Subnautica: Below Zero έχει αναπτυχθεί και εξελιχθεί με βάση το feedback της κοινότητας της Early Access για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα διαθέσουμε επιτέλους την ολοκληρωμένη συνέχεια του Subnautica”, δήλωσε ο πρόεδρος της Unknown Worlds, Ted Gill. “Μετά από δύο χρόνια εφαρμογής του feedback των παικτών και προσθήκης νέων δυνατοτήτων και περιεχομένου, είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τους παίκτες στα βάθη του Planet 4546B για να βρουν μια νέα εμπειρία για υπολογιστές και κονσόλες”.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το τελευταίο trailer του τίτλου.

Το Subnautica: Below Zero θα κυκλοφορήσει για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch και PC στις 14 Μαΐου 2021.

Exit mobile version