Ημερομηνία διάθεσης του Dark Alliance

Οι Wizards of the Coast και Tuque Games, αποκάλυψαν ότι το Dungeons & Dragons: Dark Alliance, ένα νέο co-op action-RPG τρίτου προσώπου στο σύμπαν του D&D που ετοιμάζει η δεύτερη, θα κάνει την εμφάνισή του σε κονσόλες και PC τον Ιούνιο του 2021.

Με την “πνευματική επιτυχία” του κλασικού τίτλου Baldur’s Gate: Dark Alliance των Xbox και PlayStation 2, ο νέος τίτλος θα οδηγήσει τους παίκτες στον παγωμένο βορρά του Icewind Dale, όπου μπορούν να αναλάβουν το ρόλο ενός από τους τέσσερις εμβληματικούς D&D χαρακτήρες – Drizzt, Cattie-brie, Bruenor και Wulfgar.

Οι μάχες θα αποτελούν το επίκεντρο του παιχνιδιού, με τον κάθε playable χαρακτήρα να έχει περισσότερα από πενήντα combat abilities για να γίνουν master, είτε παίζοντας solo είτε με φίλους. Να σημειωθεί ότι όταν οι παίκτες δοκιμάσουν το co-op, θα μπορούν να διαλέξουν με ποια σειρά θα ολοκληρώνουν την αποστολή για το Dark Alliance, διευκολύνοντας την οργάνωση των αποστολών με φίλους ή solo χωρίς να επηρεάζεται η πορεία τους.

Ακολουθεί το νέο, επίσημο gameplay trailer για το Dungeons & Dragons: Dark Alliance.

Το Dungeons & Dragons: Dark Alliance θα γίνει διαθέσιμο για Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC στις 22 Ιουνίου 2021 σε δύο εκδόσεις, στην Standard στην τιμή των €39,99 και στην Digital Deluxe στην τιμή των €59,99.

Όσον αφορά στα περιεχόμενα των δύο εκδόσεων, η standard θα περιέχει το βασικό παιχνίδι μαζί με το “Beholder Weapon Set”, ενώ η digital Deluxe θα περιλαμβάνει ό,τι και η standard, μαζί με τα “Lich Weapon Set” και το expansion “Echoes of the Blood War”.

Exit mobile version