Αποκαλύφθηκε το Mr. X Nightmare DLC για το Streets of Rage 4

Το Street of Rage 4 είναι έτοιμο να υποδεχθεί ένα επί πληρωμή DLC με την ονομασία “Mr. X Nightmare”, το οποίο θα προσθέσει τρεις νέους, playable χαρακτήρες και ένα special Survival mode. Μαζί με τη διάθεση του DLC, θα υπάρξει ένα ξεχωριστό δωρεάν update που θα περιλαμβάνει ακόμη περισσότερο νέο περιεχόμενο. Μεταξύ των τριών νέων χαρακτήρων θα βρούμε την police enforcer του Wood Oak City, Estel Aguirre, η οποία είχε κάνει την εμφάνισή της στο παιχνίδι ως boss.

Οι άλλοι χαρακτήρες του Mr. X Nightmare πρόκειται να αποκαλυφθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία, ενώ, όπως προείπαμε, το DLC θα φέρει ένα Survival mode, προκαλώντας τους παίκτες να δοκιμάσουν τα όρια των δεξιοτήτων τους, ενώ νέες customisation επιλογές για τους χαρακτήρες, επιπλέον όπλα και νέοι εχθροί υπόσχονται να κρατήσουν τα πράγματα ενδιαφέροντα. Το Mr. X Nightmare θα φέρει επίσης νέα πρωτότυπη μουσική από τον Tee Lopes, σύνθετη των Sonic Mania, League of Legends, και Monster Boy & The Cursed Kingdom.

Εν τω μεταξύ, το δωρεάν update θα προσθέσει ένα νέο επίπεδο δυσκολίας, το New Mania +, ένα νέο “in-depth” training system και μια σειρά από καινούργιες χρωματικές παλέτες για κάθε μαχητή.

Το Mr. X Nightmare DLC για το Streets of Rage 4 και το δωρεάν update θα έρθουν για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC, με την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή να παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής.

Exit mobile version