Έτοιμη η επιστροφή του Meat Boy και της παρέας του

Η Team Meat ανακοίνωσε ότι το Super Meat Boy Forever, η πολυαναμενόμενη συνέχεια του indie platformer Super Meat Boy από το 2010, θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες Xbox και PlayStation, στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας.

Στο Super Meat Boy Forever, ο Meat Boy και η Bandage Girl έχουν αποκτήσει ένα παιδί με το όνομα Nugget, το οποίο απήχθη από τον “φοβερό ψυχοπαθητικό” Dr. Fetus. Κατά συνέπεια, ο Meat Boy, η Bandage Girl, και μερικοί άλλοι “εκπληκτικοί” νέοι χαρακτήρες από το Meat Boy Cinematic Universe, θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να τον σώσουν.

Από το πρώτο Super Meat Boy, το επώνυμο κομμάτι του κρέατος διαθέτει πλέον μια υπερμεγέθη δεξιά γροθιά, παράλληλα με νέες slide και plummet δεξιότητες που τον κάνουν “πιο ευέλικτο” από ποτέ. Τα επίπεδα, για άλλη μια φορά, δημιουργούνται τυχαία, με κάθε ολοκλήρωση του παιχνιδιού να παρουσιάζει τη δυνατότητα δημιουργίας μιας εντελώς νέας εμπειρίας με διαφορετικά επίπεδα και μοναδικές μυστικές τοποθεσίες.

Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, χιλιάδες custom επίπεδα είναι διαθέσιμα για εξερεύνηση και “κατάκτηση”, οπότε θα χρειαστούμε να παίξουμε ξανά το Super Meat Boy Forever από την αρχή έως το τέλος αρκετές φορές μέχρι να δούμε το ίδιο επίπεδο δύο φορές.

“Αυτό είναι το Meat Boy εξελιγμένο”, δήλωσε ο συνιδρυτής και προγραμματιστής της Team Meat, Tommy Refenes. “Τώρα έχει ένα εντελώς διαφορετικό σύνολο κινήσεων, χειρισμού, power-ups και ένα ατελείωτο level remixes που μπορούν να παιχτούν για πάντα!”.

Το Super Meat Boy Forever θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 και PlayStation 4 στις 16 Απριλίου, στην τιμή των €19,99.

Exit mobile version