Έρχεται το Hitchhiker – A Mystery Game

To Hitchhiker – A Mystery Game πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα για κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, όπως ανακοίνωσε η δημιουργός του, Mad About Pandas, και ο publisher του, Versus Evil. Ο τίτλος θα αποτελεί ένα ατμοσφαιρικό narrative-driven adventure πρώτου προσώπου, όπου θέλει τους παίκτες να ξεκινούν ένα “μυστηριώδες ταξίδι” κατά μήκος των αυτοκινητοδρόμων σε όλη τη χώρα, καθώς προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια από το παρελθόν τους.

Χωρίς καμία ανάμνηση για το ποιοι είμαστε ή πού πηγαίνουμε, θα χρειαστεί να ανασυγκροτήσουμε τις αναμνήσεις μας ενώ ταξιδεύουμε παρέα με ξένους, οι οποίοι παρέχουν διάφορα στοιχεία για την παλιά ζωή του χαρακτήρα μας μέσω των συνομιλιών μας, καθώς και συμβουλές για να μας βοηθήσουν στην επίλυση μιας σειράς περιβαλλοντικών γρίφων.

Μετά από τις συνομιλίες μας με μια σειρά διάφορων οδηγών, θα μπορέσουμε να ανακτήσουμε σταδιακά τις χαμένες αναμνήσεις μας, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα τα μοναδικά ατομικά χαρακτηριστικά τους, κατά τη διάρκεια των πέντε διαφορετικών ταξιδιών με ωτοστόπ.

Περισσότερα για το Hitchhiker – A Mystery Game, μπορείτε να δείτε μέσα από το πρόσφατο trailer του, .

Το Hitchhiker – A Mystery Game θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC στις 15 Απριλίου.

Exit mobile version