Ημερομηνία διάθεσης της έκδοσης του Days Gone για PC

Το πρώτο gameplay δείγμα γραφής της PC έκδοσης για το Days Gone του Bend Studio, ήρθε στη δημοσιότητα πριν από λίγες ώρες μέσω ενός νέου features trailer, μαζί με την ημερομηνία διάθεσης  του παιχνιδιού.

Μέσα από μια νέα ανάρτηση στο επίσημο PS Blog, η Sony αποφάσισε να μοιραστεί μερικές πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τον πρώην αποκλειστικό τίτλο του PlayStation 4. Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε ότι ο τίτλος θα ερχόταν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσα στην άνοιξη, αλλά πλέον έχουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του, που ορίστηκε για τις 18 Μαΐου.

“Ανυπομονούμε να δούμε περισσότερους παίκτες να βιώνουν το επικό ταξίδι του Deacon St. John, ενός πρώην παράνομου μηχανόβιου και νυν κυνηγού επικηρυγμένων,  προσπαθώντας να επιβιώσουν σε έναν μεταποκαλυπτικό ανοιχτό κόσμο όπου ο κίνδυνος παραμονεύει σε κάθε γωνιά”, αναφέρει ο Kevin McAllister της Bend Studio. “Εξερευνήστε την εκτεταμένη ερημική βορειοδυτική ζώνη του Ειρηνικού με την αξιόπιστη Drifter μοτοσυκλέτα σας καθώς κινήστε γύρω από γκρεμισμένες γέφυρες, εγκαταλελειμμένα οχήματα, παγίδες και μπλοκαρισμένες σήραγγες. Ψάξτε για προμήθειες μεσα σε εγκαταλελειμμένα κτίρια για να κατασκευάσετε διάφορα είδη, κάντε ανταλλαγές με τοπικές κατασκηνώσεις και εξοπλιστείτε για μια βόλτα μέσα σε ένα μολυσμένο και συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον”.

Παρακάτω θα βρείτε το πρώτο features trailer για την PC έκδοση του Days Gone.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η PC έκδοση του τίτλου θα προσφέρει υποστήριξη για 21:9 ultra wide οθόνες σε συνδυασμό με ξεκλείδωτο framerate και βελτιωμένο οπτικό τομέα, όταν γίνει διαθέσιμη στις 18 Μαΐου μέσω Steam και Epic Games Store.

Exit mobile version