Καθυστέρηση στη διάθεση του Fall Guys: Ultimate Knockout για Xbox και Switch

Το Fall Guys: Ultimate Knockout θα χάσει το παράθυρο της κυκλοφορίας του στα Xbox και Nintendo Switch, όπως ανακοίνωσε η δημιουργός του, Mediatonic. Θυμίζουμε ότι είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στο φετινό καλοκαίρι.

Η απόφαση της καθυστέρησης πάρθηκε από την ομάδα ανάπτυξης, καθώς εργάζεται πυρετωδώς για την προσθήκη μιας πλήρους crossplay δυνατότητας με άλλες πλατφόρμες του Fall Guys, με το παράθυρο κυκλοφορίας για μέσα στο καλοκαίρι του 2021 να είναι “πολύ νωρίς” για να συμπεριληφθεί η παραπάνω δυνατότητα, οδηγώντας την ομάδα να πάρει την απόφαση να καθυστερήσει την κυκλοφορία.

“Ενώ θέλουμε να κυκλοφορήσουμε σε αυτές τις πλατφόρμες το συντομότερο δυνατό, πιστεύουμε ότι οι κυκλοφορίες των Switch και Xbox θα αξίζουν πραγματικά την αναμονή και είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για την υπομονή σας”, αναφέρει μια δήλωση από την ομάδα ανάπτυξης του Fall Guys.

Το Fall Guys: Ultimate Knockout περιγράφεται από τον δημιουργό του ως ένα «bumble royale», όπου οι παίκτες, αναλαμβάνοντας τον μικρό τους χαρακτήρα, σε σχήμα φασολιού, προσπαθούν να ξεπεράσουν τα διάφορα εμπόδια και τους αντιπάλους τους σε έναν αγώνα που ξεδιπλώνεται μέσα από αρκετούς γύρους κλιμακούμενης καταστροφής και χάους μέχρι να φτάσουν στο νήμα του τερματισμού κερδίζοντας το πολυπόθητο στέμμα.

Η καθυστέρηση επηρεάζει την κυκλοφορία του τίτλου για Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch, ενώ να σημειώσουμε ότι δεν δόθηκε κάποιο νέο παράθυρο για την κυκλοφορία του.

Exit mobile version