Κάτι παραπάνω από “απλή αναβάθμιση” θα είναι το υποτιθέμενο The Last of Us Remake

The Last of Us Remastered screenshot joel ellie

Το φημολογούμενο The Last of Us Remake δεν πρόκειται να είναι ένας αναβαθμισμένος τίτλος, με μεγαλύτερη ανάλυση και βελτιωμένες επιδόσεις, σύμφωνα με μια διαδικτυακή αναφορά.

Το Game Reactor, το οποίο έχει αποδειχτεί αξιόπιστο κατά το παρελθόν, αποκάλυψε μέσω μιας νέας αναφοράς του ότι το remake – το οποίο να σημειώσουμε ότι δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί- δεν πρόκειται να είναι ένα remaster της έκδοσης από το PlayStation 4. Το remake του PlayStation 5 θα εκμεταλλεύεται την ιπποδύναμη της next-gen κονσόλας και των δυνατοτήτων της μηχανής γραφικών του The Last of Us: Part II, βελτιώνοντας όχι μόνο τα γραφικά αλλά και μερικά άλλα -απροσδιόριστα για την ώρα- σημεία.

Το remake του Last of Us δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα, αλλά σε αυτό το σημείο, φαίνεται σίγουρο ότι βρίσκεται σε ανάπτυξη. Μιλώντας κατά τη διάρκεια ενός podcast τον περασμένο μήνα, ο Jason Schreier του Bloomberg αποκάλυψε ότι η Naughty Dog εργάζεται σε αυτό το remake για να διατηρήσει το προσωπικό απασχολημένο ενώ άλλα projects της  βρίσκονται σε pre-production στάδια.

Exit mobile version