To Resident Evil: Village απευθείας στο No. 1 -UK Retail Charts 8 Μαΐου 2021

Resident Evil Showcase

Το Resident Evil: Village κατάφερε με το ντεμπούτο του να σκαρφαλώσει στην κορυφή των retail πωλήσεων της Μεγάλης Βρετανίας την προηγούμενη εβδομάδα. Ο νέος τίτλος του franchise αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο retail launch στην χώρα για φέτος, με το Super Mario 3D World + Bowser’s Fury να παραμένει No. 1. To 49% των συνολικών πωλήσεων αφορούσαν στην έκδοση για PlayStation 5, το 31% για PlayStation 4 και το 20% για Xbox.

Παράλληλα, αποτελεί το τρίτο καλύτερο launch τίτλου για το PlayStation 5, πίσω από το Spider-Man: Miles Morales και το Assassin’s Creed Valhalla, και κατέγραψε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση πρώτης εβδομάδας τίτλου για το Xbox Series, πίσω από το Call of Duty: Blacks Ops Cold War. Παρόλα αυτά, το Resident Evil: Village δεν κατάφερε να ξεπεράσει το Resident Evil 2: Remake και το Resident Evil 7, αφού οι πωλήσεις ήταν μειωμένες κατά 25% συγκριτικά με τον πρώτο τίτλο, και κατά 40% με τον δεύτερο.

Το Returnal μετά από μια μόλις εβδομάδα βρέθηκε εκτός δεκάδας, με 85% πτώση πωλήσεων. Το υπόλοιπο chart κινήθηκε σε γνώριμους ρυθμούς με το New Pokémon Snap στο No. 2, το FIFA 21 στο No. 3, το Mario Kart 8:Deluxe στο No. 4, το Animal Crossing: New Horizons στο No. 5, το Minecraft για το Nintendo Switch στο No. 6, το Super Mario 3D World + Bowser’s Fury στο No. 7, το Grand Theft Auto V στο No. 8, το Ring Fit Adventure στο No. 9 και το Call of Duty: Black Ops Cold War στο No. 10.

Οι δέκα τίτλοι με τις μεγαλύτερες retail πωλήσεις στην Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι εξής:

  1. Resident Evil: Village
  2. New Pokémon Snap
  3. FIFA 21
  4. Mario Kart 8: Deluxe
  5. Animal Crossing: New Horizons
  6. Minecraft (Switch)
  7. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury
  8. Grand Theft Auto V
  9. Ring Fit Adventure
  10. Call of Duty: Black Ops Cold War
Exit mobile version