Περίοδος διάθεσης του Toy Soldiers HD για κονσόλες και PC

Οι Accelerate Games και Signal Studios έκαναν γνωστό το παράθυρο κυκλοφορίας του Toy Soldiers HD, της «αναθεωρημένης, αναβαθμισμένης και καλύτερης από ποτέ» έκδοσης του κλασικού παιχνιδιού στρατηγικής της δεύτερης. Περιλαμβάνοντας νέο περιεχόμενο, αρκετές βελτιώσεις στους οπτικούς και ηχητικούς τομείς, βελτιώσεις στην κάμερα, αλλά και όλα τα DLC που κυκλοφόρησαν για το Toy Soldiers, η HD έκδοση του τίτλου υπόσχεται επίσης αρκετές γενικές βελτιστοποιήσεις τόσο στο Solo campaign όσο και στο Multiplayer κομμάτι του.

Το Toy Soldiers αποτελεί μια σειρά στρατηγικής που θέλει τα κλασικά πράσινα στρατιωτάκια, tanks, αεροπλάνα, και άλλες μονάδες να εμπλέκονται σε στρατιωτική tower defense δράση, με τους παίκτες να μπορούν να δουν τη δράση είτε μεσω μιας top-down είτε μιας τρίτου προσώπου προοπτικής, παρακολουθώντας τις ενέργειές τους να ξεδιπλώνονται ή να παίρνουν τον άμεσο έλεγχο του πεζικού και του ιππικού στο πεδίο της μάχης, ρίχνοντας βόμβες από ένα bomber, κάνοντας επιθέσεις με διπλάνα ή ανατινάζοντας τον εχθρό με ένα howitzer.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο ανανεωμένο tower defense παιχνίδι στρατηγικής στο trailer παρακάτω.

Το Toy Soldiers HD αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC κάποια στιγμή μέσα στον Αύγουστο του 2021.

Exit mobile version