Η CD Projekt Red ξεκινά την ανάπτυξη νέων “AAA” τίτλων εντός του 2022

Μέσω τηλεδιάσκεψης της CD Projekt Red για επενδυτές και αναλυτές, ο Adam Kiciński, Διευθύνων Σύμβουλος, και ο Piotr Nielubowicz, επικεφαλής του οικονομικού τμήματος, αναφέρθηκαν στα πλάνα της εταιρείας για το προσεχές μέλλον.

Όπως έγινε γνωστό, το επόμενο update για το Cyberpunk 2077, το οποίο δεν θα είναι ανάμεσα στα σημαντικότερα που έχουν διατεθεί, αναμένεται να γίνει διαθέσιμο εντός των επόμενων εβδομάδων, με τη CD Projekt να είναι πεπεισμένη ότι ο εν λόγω τίτλος θα αποτελέσει επιτυχία μακροχρόνια, και κυρίως με την κυκλοφορία των αναβαθμισμένων εκδόσεών του σε PlayStation 5 και Xbox Series X|S. Μάλιστα, το 60% από τις συνολικές πωλήσεις της πολωνικής εταιρείας για το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους αφορούσε στο Cyberpunk 2077, και κυρίως στην ψηφιακή έκδοσή του σε υπολογιστές.

Σχετικά με την επιστροφή του τίτλου στο PS Store, αναφέρεται πως οι Sony και CD Projekt βρίσκονται στη μέση της σχετικής διαδικασίας από την ολοκλήρωσή της, χωρίς να υπάρχει τίποτα βέβαιο αυτή τη στιγμή επί του θέματος, ενώ η πολωνική ομάδα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και με τη Microsoft για την αφαίρεση της σχετικής προειδοποίησης περί των τεχνικών προβλημάτων, που προβάλλεται επί του παρόντος στη σελίδα του παιχνιδιού στο ψηφιακό της κατάστημα.

Στη συνέχεια έγινε αναφορά και στα επερχόμενα Expansions για το Cyberpunk 2077, τα οποία πρόκειται να είναι σε κλίμακα ανάλογη των Blood & Wine και Heart of Stone του The Witcher 3: Wild Hunt, καθώς θα διατίθενται επί πληρωμή.

Τέλος, το πολωνικό στούντιο αναμένεται να ξεκινήσει πλήρως την ανάπτυξη νέων τίτλων “AAA” εντός του 2022, με τις προετοιμασίες για τα νέα, μη ανακοινωμένα projects της εταιρείας να έχουν ήδη ξεκινήσει από συγκεκριμένες ομάδες του δυναμικού της.

Το Cyberpunk 2077 κυκλοφορεί από τον περασμένο Δεκέμβριο σε PS4, Xbox One και PC.

Exit mobile version