Το Starfield περιγράφεται ως “Han Solo Simulator” και “η NASA συναντά τον Indiana Jones”

Έγινε "χρυσό" το Starfield.

Μετά την χθεσινή πρώτη ματιά που ρίξαμε στο Starfield, η Bethesda αποφάσισε να προσφέρει μερικές νέες πληροφορίες για το άκρως αναμενόμενο νέο sci-fi IP που ετοιμάζει, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων περιγραφών που μας δίνουν μια καλύτερη εντύπωση για το τι να περιμένουμε από τον τίτλο, όταν κυκλοφορήσει το επόμενο έτος.

Από την στιγμή που στην περιγραφή υπάρχουν αναφορές σε Star Wars και Indiana Jones, μπορεί να θεωρηθούν μόνο ως ένα καλό σημάδι.

“Για μένα, το Starfield είναι ένας Han Solo προσομοιωτής. Μπες σε ένα σκάφος, εξερευνήστε τον γαλαξία, κάνε διασκεδαστικά πράγματα”, δήλωσε ο Ashley Cheng, production και studio director της Bethesda Game Studios σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην Washington Post. Ο Game Director Todd Howard, έχει τη δική του περιγραφή σχετικά με το τι είναι το Starfield, λέγοντας στην The Telegraph ότι είναι “Η NASA συναντά τον Indiana Jones συναντά τους League of Extraordinary Gentlemen”.

Ερχόμενο από τη δημιουργική ομάδα πίσω από τα The Elder Scrolls και Fallout, ο Howard υποσχέθηκε επίσης για το Starfield, ότι θα υπάρχουν πολλά για να δούμε και να κάνουμε κατά τη διάρκεια της κεντρικής ιστορίας του Starfield, καθώς και φατρίες που θα μπορούμε να δημιουργήσουμε συμμαχείς. Μια από αυτές είναι γνωστη ως “Constellation” και θα μοιάζει με την Brotherhood of Steel του Fallout ή ίσως στους Nords του Skyrim, και θα είναι η κύρια φατρία που θα συναντήσουμε.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο νέο behind the scenes trailer παρακάτω.

Το Starfield θα κυκλοφορήσει για το Xbox Series X/S και PC στις 11 Νοεμβρίου 2022, ενώ θα αποτελεί Day One τίτλο στο Xbox Game Pass.

Exit mobile version