Λεπτομέρειες για τη διάθεση του Death Stranding Director’s Cut

Πριν από περίπου ένα μήνα, στα πλαίσια του Summer Game Fest, είχαμε μάθει από τον ίδιο τον Hideo Kojima την ύπαρξη μιας Director’s Cut έκδοσης του Death Stranding για το PlayStation 5, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες. Πλέον, αυτό άλλαξε, καθώς κατά τη διάρκεια του προσφάτου State of Play, έγιναν γνωστά όλα όσα θέλαμε να μάθουμε για την νέα έκδοση του τίτλου.

Το Death Stranding Director’s Cut θα προσφέρει ολοκαίνουργες story missions, βελτιωμένο σύστημα μάχης, πολλούς νέους τρόπους παράδοσης των πακέτων, ακόμα και ένα ολόκληρο racing παιχνίδι μέσα στον τίτλο. Φυσικά θα έρθει με αρκετές βελτιώσεις στον οπτικό τομέα, εκμεταλλευόμενο την ενισχυμένη ιπποδύναμη της κονσόλας.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο παρακάτω νέο trailer για το  Death Stranding Director’s Cut.

Το Death Stranding Director’s Cut έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για το PlayStation 5 στις 24 Σεπτεμβρίου, με τις προ-παραγγελίες του να έχουν ανοίξει ήδη. Να σημειωθεί ότι όσοι έχουν στην κατοχή τους την PlayStation 4 έκδοση του τίτλου, θα μπορούν να πάρουν την Director’s Cut έκδοση σε “μειωμένη τιμή”, που σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει κάποιου είδους δωρεάν αναβάθμιση.

Exit mobile version