Οι προσθαφαιρέσεις στη βιβλιοθήκη του Xbox Game Pass για τον Αύγουστο

Εδώ και λίγες ώρες έγιναν γνώστες οι προσθαφαιρέσεις που γίνουν στη βιβλιοθήκη του Xbox Game Pass μέσα στον Αύγουστο, με μερικές πολύ ενδιαφέρουσες προσθήκες μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, ξεκινώντας με το roguelike Curse of the Dead Gods την Πέμπτη 5 Αυγούστου, μαζί με μια σειρά από άλλους νέους τίτλους, συμπεριλαμβανομένου του “roll ‘em up” Katamari Damacy Reroll.

Θα  έχουμε επίσης την άφιξη του sports RPG Dodgeball Academia, του κλασικού block-based rhythmic puzzler Lumines Remastered, του Skate αλλά και του Skate 3 στο cloud. Η εβδομάδα θα κλείσει με το sci-fi construction & management sim, Starmancer, που θα έρθει μέσω του Game Preview προγράμματος της Microsoft.

Η επόμενη εβδομάδα θα έχει επίσης πολλά νέα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου του retro style racer Art of Rally, του dungeon crawler Hades της Supergiant και της Microsoft Solitaire Collection για όσους αγαπούν το μοναχικό παιχνίδι τράπουλας για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα των αφίξεων στο Xbox Game Pass, παρακάτω:

Ωστόσο, θα υπάρξουν επίσης πολλά παιχνίδια που σύντομα θα εγκαταλείψουν την βιβλιοθηκη του Xbox Game Pass. Μεταξύ αυτών είναι το Grand Theft Auto V (μέσα στην επόμενη εβδομάδα), το Final Fantasy VII, το Darksiders Genesis, το Don’t Starve και το Train Sim World 2020.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα των αποχωρήσεων από το Xbox Game Pass, παρακάτω:

Exit mobile version