Ανακοινώθηκε το Frostpunk 2

Η 11-Bit Studios ανακοίνωσε ότι εργάζεται επάνω στη συνέχεια του υποψήφιου στα BAFTA, society survival τίτλου Frostpunk. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά, ο τίτλος θα λαμβάνει μέρος 30 χρόνια μετά την αποκαλυπτικά γεγονότα που συνέβησαν στο τέλος του πρώτου παιχνιδιού.

Πλέον, με τη Γη να έχει κατακλυστεί από έναν αδιάκοπο παγετό και ένα σκληρό, παγωμένο κλίμα, η ανθρωπότητα έχει προχωρήσει από την καύση άνθρακα, στην καύση ενός νέου και σημαντικότερου πόρου, του πετρελαίου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το announcement trailer του Frostpunk 2.

Κατά τη διάρκεια του τίτλου θα κληθούμε να παίξουμε ως ο ηγέτης μιας μητρόπολης που “πεινάει για πόρους” την περίοδο που σηματοδοτεί την έναρξη της εποχής του πετρελαίου. Μετά την εποχή του άνθρακα, η κατάκτηση της Frostland για τη βιομηχανία της εξόρυξης πετρελαίου αναμένεται να είναι η νέα σωτηρία αυτού που έχει απομείνει από την ανθρωπότητα. Ωστόσο, η αλλαγή από άνθρακα σε πετρέλαιο δεν θα έρθει εύκολα, καθώς δεν θα υποδεχτούν όλοι σε αυτή τη νέα πολυεπίπεδη κοινωνία την παραπάνω αλλαγή.

Φυσικά, αυτό δεν έρχεται χωρίς προκλήσεις. Η επέκταση και η επιβίωση της κοινωνίας θα έχει το κόστος της καθώς οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες των διαφόρων παρατάξεων θα οδηγήσουν στην αύξηση των εντάσεων, οι οποίες θα προκαλέσουν συγκρούσεις. Ο κόσμος συνεχίζει να γίνεται πιο κρύος και εμφανίζονται μεγαλύτερες απειλές. Οι παίκτες, ως ηγέτες, θα έχουν το καθήκον να κρατήσουν την κοινότητά τους ενωμένη, καθοδηγούμενη, και το πιο σημαντικό, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις δύσκολες και τις αναπόφευκτες θυσίες που θα απαιτηθούν.

Exit mobile version