Το πρώτο δείγμα γραφής του Life is Strange: True Colors

Η Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay trailer του Life is Strange: True Colors, προσφέροντάς μας την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στον επερχόμενο, νέο τίτλο της adventure σειράς από την Deck Nine. Το νέο παιχνίδι θα μας μεταφέρει σε μια μικρή πόλη στο Κολοράντο (αναλαμβάνοντας τον ρόλο της νέας πρωταγωνίστριας Alex Chen) όπου ένα μυστήριο μας περιμένει.

Στο gameplay video, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, μπορούμε να δούμε την Alex να βρίσκεται στο Record Store του Haven Springs, όπου θα μπορούμε να εξερευνήσουμε, να “ξεφυλλίσουμε” δίσκους βινυλίου και να γνωρίσουμε δύο πιθανούς νέους φίλους. Το gameplay επιχειρεί επίσης να μας παρουσιάσει το εκλεπτυσμένο νέο animation του τίτλου και τις λεπτομέρειες στο περιβάλλον, με την ηθοποιό Erika Mori να παρέχει μια full motion capture performance που αποτυπώνεται στην Alex.

Το Life is Strange: True Colors έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, PC και Google Stadia στις 10 Σεπτεμβρίου.

Exit mobile version