Ανακοινώθηκε sequel για το Blasphemous

Blasphemous review 1

Η Team17 και η The Game Kitchen ανακοίνωσαν ότι μια συνέχεια του Blasphemous, που έχει αναπτύξει η δεύτερη,  βρίσκεται στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης, έχοντας ως στόχο την κυκλοφορία της μέσα στο 2023. Ο νέος τίτλος, σύμφωνα πάντα με τις δυο εταιρείες, θα αποτελεί μια άμεση συνέχεια του metroidvania action-platformer τίτλου του 2019, που θα ακολουθεί τα γεγονότα που θα παρουσιαστούν μέσα από το τελευταίο update του πρώτου τίτλου, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Με τίτλο “Wounds of Eventide”, το δωρεάν content update, θα ολοκληρώσει την ιστορία του The Penitent One και θα επιτρέψει στους παίκτες να ξεκλειδώσουν το πραγματικό τέλος στο Blasphemous. Το update θα περιλαμβάνει νέα bosses, νέες περιοχές και αντικείμενα, με τη συνέχεια του ταξιδιού του The Penitent One να υπογραμμίζει τη “σκληρή αλήθεια ότι η μετάνοια δεν τελειώνει ποτέ … αλλάζει μόνο”.

“Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που επιτέλους ανακοινώνουμε ότι ξεκινήσαμε να δουλεύουμε πάνω σε μια συνέχεια του Blasphemous. Η κοινότητα έδειξε τόση αγάπη για το πρώτο παιχνίδι και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα όταν μπορούμε!”, αναφέρει η ομάδα ανάπτυξης της The Game Kitchen. “Τα νέα ξεκινήματα σημαίνουν επίσης νέα τελειώματα και το Wounds of Eventide είναι ακριβώς αυτό, είναι η τελευταία δόση για το αρχικό Blasphemous και ελπίζουμε ότι οι άνθρωποι θα αγαπούν να παίζουν το νέο περιεχόμενο όσο εμείς το αγαπήσαμε στην δημιουργία του”.

Περισσότερα στοιχεία σχετικά με το update, μπορείτε να βρείτε στο animated trailer και στο behind the scenes video, που ακολουθούν.

Η συνέχεια του Blasphemous στοχεύει να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, ενώ το DLC “Wounds of Eventide” θα γίνει διαθέσιμο δωρεάν σε Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC στις 9 Δεκεμβρίου.

Exit mobile version