Επιπλέον πληροφορίες για το Forza Horizon 5

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά είναι τα νέα που καταφθάνουν σχετικά με το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Forza Horizon. Η πέμπτη προσθήκη που έρχεται από την Playground Games, έχει επίσημα πλέον τη λίστα με τα διαθέσιμα αυτοκίνητα που θα περιέχει, των οποίων ο αριθμός θα ανέρχεται σε πάνω από 400. Μάλιστα, όπως φαίνεται, ο τίτλος θα περιέχει αυτοκίνητα για όλα τα γούστα, με τα διαθέσιμα μοντέλα να κυμαίνονται από Ferrari και Porche μέχρι Hot Wheels, με τη λίστα να αναμένεται να εμπλουτιστεί περαιτέρω πριν αλλά και μετά το launch του τίτλου. Η πλήρης λίστα των ψηφιακών τετράτροχων που θα έχουμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε είναι διαθέσιμη εδώ.

Ωστόσο, οι νέες πληροφορίες για το παιχνίδι δεν σταμάτησαν εκεί, με την ομάδα ανάπτυξης να μοιράζεται νεότερα στοιχεία για το gameplay και το campaign του παιχνιδιού, μέσα από ένα πρόσφατο livestream της. Αυτή τη φορά, ως φαίνεται,  το campaign έχει τίτλο Horizon Adventure και μεταφέρει τους  παίκτες στο Μεξικό, δίνοντας τους περίπου 10 έως 20 ώρες αποστολών και προκλήσεων για να ολοκληρώσουν. Όλα τα παραπάνω μπορούν να παιχτούν σε συνεργασία.

Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε η ομάδα, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την ημέρα της κυκλοφορίας για να τρέξετε τους δρόμους του Μεξικού, καθώς το παιχνίδι δεν θα έχει διαθέσιμο demo. Μπορείτε να δείτε την πιο πρόσφατη ζωντανή ροή του Forza Horizon 5, παρακάτω:

Υπενθυμίζουμε ότι το Forza Horizon έρχεται σε PC, Xbox One και Xbox Series X/S στις 9 Νοεμβρίου.

Exit mobile version