Δωρεάν για λίγες ημέρες το Rainbow Six Siege

Με μια ευχάριστη έκπληξη καλωσορίζει το φθινόπωρο η Ubisoft, που προχωρά σήμερα (09/09) και μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (13/09) στη δωρεάν διάθεση του Rainbow Six Siege σε όλες τις πλατφόρμες  (PC, Google Stadia, Xbox One, Xbox Series S|X, PlayStation 4 και PlayStation 5).

Ο online τίτλος της Ubisoft Montreal, που σε τρεις μήνες κλείνει αισίως τα έξι έτη ζωής, συνεχίζει να χαίρει υποστήριξης και νέου περιεχομένου από την εταιρεία καθώς συνεχίζει να διατηρεί σταθερό πυρήνα υποστηρικτών που το ακολουθούν και παίζουν συστηματικά το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, η Ubisoft μόλις πριν από δύο ημέρες κυκλοφόρησε το Crystal Guard update, προσθέτοντας τη Anja “Osa” Janković, μια νέα χαρακτήρα που διαθέτει μια διαφανή και αλεξίσφαιρη ασπίδα Talon. Η ενημέρωση διαθέτει επίσης reworks για τους χάρτες Clubhouse, Coastline και Bank, ενώ φυσικά έρχεται με μια πληθώρα διορθώσεων και τροποποιήσεων.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο παιχνίδι μέχρι πριν λίγο καιρό «έτρεχε» και ένα limited-time event με τίτλο Containment, που λειτουργούσε ως tie-in στο επερχόμενο Rainbow Six Extraction, τον online συνεργατικό τίτλο της R6 σειράς που κυκλοφορεί τον Ιανουάριο του 2022.

Exit mobile version