Το Discovery Tour mode έρχεται στο Assassin’s Creed: Valhalla

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα modes που έχει υλοποιήσει η Ubisoft τα τελευταία χρόνια έρχεται και στο πιο πρόσφατο Assassin’s Creed, όπως ανακοίνωσε η Ubisoft. Μέσα από το ακόλουθο δελτίο Τύπου, δίνονται όλες οι λεπτομέρειες για την εισαγωγή του Discovery Tour στο Assassin’s Creed: Valhalla.


Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Discovery Tour: Viking Age, μια εκπαιδευτική εμπειρία που επιτρέπει στους παίκτες να εξερευνήσουν και να αλληλεπιδράσουν με την ιστορία και τον πολιτισμό του κόσμου της εποχής των Βίκινγκς, θα κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου. Το Discovery Tour: Viking Age θα είναι δωρεάν για όλους τους ιδιοκτήτες του Assassin’s Creed® Valhalla και θα είναι διαθέσιμο στις ίδιες πλατφόρμες με το κύριο παιχνίδι. Η αυτόνομη έκδοση του Discovery Tour: Viking Age για υπολογιστές θα είναι διαθέσιμη μέσω του Ubisoft Connect και στο Epic Games Store με 15,99 £. Για πρώτη φορά στο franchise του Discovery Tour, το Discovery Tour: Viking Age θα κυκλοφορήσει επίσης αυτόνομο σε Stadia, Luna, PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One και Xbox Series S | Χ στις αρχές του 2022.

Μετά το Discovery Tour: Ancient Egypt and Discovery Tour: Ancient Greece, αυτό το ολοκαίνουργιο κεφάλαιο της εκπαιδευτικής επέκτασης του Assassin’s Creed θα ρίξει φως στην εποχή των Βίκινγκ και θα επιτρέψει στους παίκτες να ανακαλύψουν περισσότερα για την ιστορία και τις παραδόσεις της εποχής. Σχεδιασμένη σε στενή συνεργασία με ιστορικούς και αρχαιολόγους, αυτή η μη βίαιη, διαδραστική μαθησιακή εμπειρία είναι μια συναρπαστική βαθιά βουτιά στην Εποχή των Βίκινγκ στη Νορβηγία και την Αγγλία του 9ου αιώνα.

Για το νεότερο έργο της σειράς, η ομάδα ανάπτυξης στο Ubisoft Montreal άλλαξε τον τύπο για να κάνει το ταξίδι ακόμα πιο διασκεδαστικό και κατατοπιστικό, βάζοντας την αφήγηση και την αφήγηση στο επίκεντρο της εμπειρίας. Οι παίκτες θα μπορούν να μπαίνουν στη θέση των Βίκινγκ και των Αγγλοσαξόνων χαρακτήρων από τότε, ζώντας τις ιστορίες και τις περιπέτειές τους και αλληλεπιδρώντας με τον κόσμο γύρω τους.

Από την αρχή της, η ομάδα του Discovery Tour συνεργάστηκε πάντα με μια μεγάλη ποικιλία συνεργατών, από ειδικούς έως ιστορικούς. Αυτή η επανάληψη δεν είναι διαφορετική, με την καθηλωτική προσέγγιση του Discovery Tour: Viking Age να εμπνέει αρκετές συνεργασίες με συνεργάτες του μουσείου με αποτέλεσμα τη συμβολή εικόνων πραγματικών τεχνουργημάτων μέσα στην εμπειρία. Αυτοί οι συνεργάτες περιλαμβάνουν:

-Το Hampshire Cultural Trust (HCT) είναι ο κύριος συνεργάτης της Ubisoft για το Discovery Tour: Viking Age, διαχειρίζεται 23 μουσεία και αξιοθέατα τέχνης στο Hampshire και φροντίζει 2,5 εκατομμύρια αντικείμενα που σχετίζονται με την πλούσια και διεθνώς σημαντική κληρονομιά του Hampshire. Το Discovery Tour παρέχει μια μοναδική ματιά στη ζωή των απλών ανθρώπων μέσα και γύρω από το Winchester μέσα από μια επιλογή σπάνιων αντικειμένων, συμπεριλαμβανομένου του εξαιρετικού Winchester Reliquary, του μοναδικού σωζόμενου ιερού λειψάνου στη Βρετανία από εκείνη την εποχή.

Εκτός από αυτή τη συνεργασία με το Discovery Tour: Viking Age, η στρατηγική συνεργασία της Ubisoft με την HCT θα ζωντανέψει την ιστορία την άνοιξη του 2022 στο Winchester μέσω μιας μοναδικής, καθηλωτικής πολιτιστικής εμπειρίας, η οποία θα συνδυάσει την πραγματική δράση με την προβολή βίντεο, την αφήγηση ιστοριών και αντικείμενα από το συλλογές εμπιστοσύνης? η εμπειρία θα συμπληρωθεί με μια περιοδεία επαυξημένης πραγματικότητας στο Γουίντσεστερ στην ιστορία του Assassin’s Creed Valhalla που παράγεται από την Sugar Creative, ένα από τα κορυφαία δημιουργικά στούντιο του Ηνωμένου Βασιλείου.

-Η Βρετανική Βιβλιοθήκη είναι η εθνική βιβλιοθήκη του Ηνωμένου Βασιλείου. Διαθέτει μια τεράστια συλλογή αντικειμένων που περιλαμβάνει αντικείμενα από κάθε εποχή γραπτού πολιτισμού. Μια συνεργασία με τη Βρετανική Βιβλιοθήκη ήταν το κλειδί για την Ubisoft για να δώσει στους παίκτες την καλύτερη πρόσβαση σε μεσαιωνικά χειρόγραφα και εικονογραφήσεις που συνδέονται άμεσα με την Εποχή των Βίκινγκ.

-Το φωτογραφικό πρακτορείο Réunion des Musées Nationaux – Grand Palais είναι δημόσιος βιομηχανικός και εμπορικός οργανισμός υπό την εποπτεία του Υπουργείου Πολιτισμού της Γαλλίας. Officiallyταν επίσημα υπεύθυνος για την προώθηση συλλογών των εθνικών μουσείων της Γαλλίας. Κάθε χρόνο, καταγράφει περισσότερες από 20.000 νέες επιτόπου λήψεις για να επεκτείνει περαιτέρω τη συλλογή του οργανισμού, η οποία είναι καθολικά διαθέσιμη στο διαδίκτυο. Beenταν βασικός συνεργάτης από το πρώτο Discovery Tour. Οι τεράστιες συλλογές τους αποτέλεσαν το κλειδί για την υποστήριξη της προσέγγισης της Ubisoft για το Discovery Tour: Age Viking, επιτρέποντας στους παίκτες να δουν αντικείμενα όπως το Bayeux Tapestry ή το κράνος Sutton Hoo.

-Το York Archaeological Trust λειτουργεί το Jorvik Viking Center στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο έχει ερμηνεύσει την αρχαιολογία της ανασκαφής του York’s Coppergate προς όφελος όλων των ακροατών. Το Discovery Tour επέτρεψε στην Ubisoft να παρουσιάσει μερικά από αυτά τα ευρήματα σε ένα νέο μέσο, ​​προσθέτοντας αυθεντικές λεπτομέρειες περιόδου στο καθηλωτικό περιβάλλον της περιήγησης Discovery και καταδεικνύοντας τη σημασία της πόλης κατά την Εποχή των Βίκινγκς ως εμπορικού, θρησκευτικού και πολιτικού κόμβου.

-Το Εθνικό Μουσείο της Δανίας, Nationalmuseet, αποτελείται από ένα δίκτυο 20 μουσείων σε όλη τη χώρα με μια συλλογή μοναδικών αντικειμένων που καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας της Δανίας. Η τοποθέτηση αντικειμένων στο επίκεντρο των συλλογών του Εθνικού Μουσείου της Δανίας πρόσθεσε πραγματικά βάθος στην περιήγηση Discovery, επιδεικνύοντας εκπληκτικές δεξιότητες και αισθητική χειροτεχνίας και μια ευκαιρία να δείτε πώς η φήμη, η οικογένεια και τα κοινωνικά όρια περιγράφονται ως τέτοια ζωτικά στοιχεία.

-Το Preston Park Museum & Grounds είναι το τοπικό Μουσείο που εξυπηρετεί το Borough of Stockton-on-Tees. Το Preston Park Museums & Ground έδωσε στην ομάδα του Discovery Tour τη μοναδική ευκαιρία να αναδείξει δύο βασικά στοιχεία από την εποχή των Βίκινγκ. ο νέος αγγλο-σκανδιναβικός πολιτισμός που προέκυψε από την ταφική τέχνη και ένα από τα δύο σχεδόν σχεδόν κράνη της εποχής των Βίκινγκ στον κόσμο. το κράνος Yarm. Το Μουσείο Πρέστον Παρκ διαθέτει μια ειδική έκθεση περιοδείας Βίκινγκ που φθάνει στις αρχές του 2022, στην οποία θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις που ενσωματώνουν το Discovery Tour: Viking Age.

Για πληροφορίες σχετικά με το franchise Discovery Tour και τα δύο πρώτα opuse για την Αρχαία Αίγυπτο και την Αρχαία Ελλάδα, επισκεφθείτε αυτή τη διεύθυνση.

Exit mobile version