Ανακοινώθηκε το Vengeance is Mine

Η 110 Industries ανακοίνωσε το Vengeance Is Mine, έναν time-bending mech action τίτλο για ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κονσόλες νέας γενιάς.

Το παιχνίδι ακολουθεί την ιστορία του Gabriel Jaeger, ενός άντρα που σχεδόν εκτελέστηκε βάναυσα από τρεις ταξιδιώτες του χρόνου που επέστρεφαν στο έτος 1664. Οι ταξιδιώτες του χρόνου βρίσκουν αυτό που χρειάζονται και επιστρέφουν στο μέλλον, έχοντας στην κατοχή και έλεγχό τους ένα πολύ σημαντικό κομμάτι τεχνολογίας. Όμως, ο Gabriel, αφού καταφέρνει και επιζεί, παίρνει τον έλεγχο ενός πρωτοτύπου HYDRA mech suit, το οποίο είναι “γεμάτο” με time-bending τεχνολογία.

Αυτή η τεχνολογία του ταξιδιού στο χρόνο είναι ενσωματωμένη απευθείας στη δράση του Vengeance Is Mine, επιτρέποντας στους παίκτες να επιταχύνουν το χρόνο για να βρεθούν ανάμεσα τους εχθρούς ή να γυρίσουν πίσω για να αποφύγουν τον θάνατο ή ακόμα και να ολοκληρώσουν ένα combo.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε στον κόσμο, τη time manipulation mech combat, που φέρνουμε στο τραπέζι με το Vengeance Is Mine”, δήλωσε ο creative director  Sergei Kolobashkin. “Καθώς συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να φέρουμε το παιχνίδι στα PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC, θα έχουμε πολλές πιο συναρπαστικές πληροφορίες για να μοιραστούμε, οπότε παρακαλώ κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά!”.

Η 110 Industries ανακοίνωσε επίσης ότι η Stefanie Joosten, γνωστή ως η ηθοποιός που υποδύθηκε την Quiet στο Metal Gear Solid V, θα ενταχθεί στην ομάδα, αναλαμβάνοντας ρόλο creative director στο Vengeance Is Mine, ενώ θα παίζει επίσης ως ηθοποιός μέσα στον τίτλο.

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που έχουμε την Stefanie μαζί μας”, δήλωσε ο Kolobashkin. “Η σε βάθος εμπειρία της, σε συνεργασία με ιαπωνικές gaming εταιρείες είναι το πλεονέκτημα που αναζητούσαμε. Ήρθε σαν επαγγελματίας παγκόσμιας κλάσης”.

Το Vengeance Is Mine αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC μέσα στο 2023, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο teaser trailer.

Exit mobile version